Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz hokuszpk #85875 üzenetére

    Rossz a megközelítés, eleve el kellene indulnia nem támogatott procival valami totál alap módban ahogy a régen is volt (pl: socket A-nál amikor nem volt barton kód bent de elindult vagy 775-ben nem támogatott prociknál szintén)
    Valamint ha veszel egy lapot akkor elvárható hogy a legújabb biossal adják a kezedbe. Ha meg közben cserélsz procit akkor a régi csereprocival lehet frissíteni biost.
    De az számomra a gond ha új lap és új proci de nagy feketeség fogad indításkor mivel már jártam így, egyszerű user meg küldi vissza az egész gépet hogy nem megy. Legyen már a gyártó felelősége hogy friss biossal adja oda a lapjait. Régen nem volt ezzel gond.
    Amúgy nálam supermicro lapon is van proci és ram nélküli upgrade igaz BMC-n keresztül hálózaton okostelóról szoktam biost cserélni wifin és ahhoz még a gépet sem kell bekapcsolnom. :DDD LGA3647-ben ha nem támogatott procit rakok bele pl olyat amit tdp-ben nem bír a lap akkor kírja hogy menjek a fenébe vagy frissítsem a VRM! fw-jét mert már annak is van (és feltörhető ha akarom), de ha mondjuk totál inkompatibilis procit rakok bele amit tényleg nem támogat a lap akkor 700mhz-en elzötyög szétthotlingolva lagos egérrel.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák