- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz frescho #81054 üzenetére
annyi haszna biztosan van, hogy bootmenüt kap vele az ember - ha valakinek több vinyója is lenne a gépében, vagy gyakran akar pl CD-ről bútolni - de újabb 486/pentium kategóriás gépeknél lehet bármi egyéb haszna? annyi különbséget vettem észre hogy az eszközkezelőben nincsen merevlemez, nincsen minél kapcsolni a DMA módot - de teszi a dolgát
GUS P&P IDE porton sehogy sem akar semmit detektálni, pedig ennek már EEPROM-ban vannak a beállításai - belőttem hogy 170h porton legyen az IDE portja, az alaplapit pedig letiltottam, de így sem lát rajta semmit. az "LGP-M8179" feliratos, SCD100 chipes SBPro klón kártyámon csak 300-320-340-360h portokat lehet jumperolni - de mivel nem eredeti XTIDE kártyában hanem hálókártyában van a bootrom ezért nem írható, így az xtidecfg progival nem tudom átállítani - gondolom újra kéne fordítani az egészet átírt default értékkel, de ennyit azért nem ér a dolog
Találtam a doboz alján pár ISA IDE kártyát is, pl GW1760-ast - az primary-nek jumperolva nem, de secondary-nak jumperolva a 170h címen megtalálja a rádugott eszközöket és a win98 szépen be is bútol vele. majd mérek SSD sávszélt különböző ISA órajel beállításokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Path of Exile 2
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- leslieke farmerzsebe
- Path of Exile (ARPG)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest