- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyahh és most, hogy átrágtam a hirtelen generálódott 30-hsz-en, még annyit engedjetek meg, hogy
Igen, én is úgy nem szeretem most radi8tor1-t mint tide tegyük hozzá, hogy neki ez a dolga ki van neki adva... Személy szerint örülnöm kéne már annak is, hogy nem kaptam s*ggberúgást, hogy Topicgazda létemre hagytam hogy itt linkelgessetek jobbrabalra
Szóval, továbbra is aszondom, hogy a topic marad itt, hiszen az eredeti feladatköre az hogy jöjjenek a segítségre szorulk, s ha valahol akkor itt megtalálják a fórumot. ha átnevezük, meg megy a lokálba akkor már sokkal nehezebb lesz...
Rive! Csak ketten maradtunk akik a kezdetek kezdete óta itt vagyunk a fórumban, ne hagyjuk elveszni ezt a frankó kis helyet! Keressünk egy oylan megoldást ami mindenki részéről belefér, és szerintem radi8tor1 is szívesen segít ebben...
Igen, akár abban, hogy nyissunk, nem ez helyett, hanem ez mellett egy retro adok veszek topicot... én aszondom, ha ezt, ha csak ezt sikerül kisírnunk, akkor nem lehet egy szavunk se, mert megmaradna ez a játszóterünk, és a másik fórumban tevékenykedve a felajánlott cuccokról se kellene lemondanunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest