Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujjujjujjjj... akkor most egy picit elnéztem a dolgot
Őszintén megvallva, mindig csak hobbi szinten űztem a dolgot. Illetve amolyan mindenes rendszer gazda voltam egyes helyeken ahol szintén tákolat gépeket/rendszereket kellett helyre rázni. Ehhez hasonló komoly vassal sose találkoztam, így azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Elnézést érte!
Akkor majd próbálok valamelyik napokon normálisabb fotókat tolni... ma már nem, most egy proci leégés közeli lappal vagyok elfoglalva. Asus A8V(s939, egy A64 3,8+-al), kapott egy friss BIOS-t mert huncutkodott a RAM-mal, oszt gondoltam megoldja a baját... Erre nem 80fokra tolja a cpu hőmérsékletet? Az anyja mindenit neki! Szal ha lehűl akkor kap egy bios visszaírást, csak bírja ki addig a proci, füst eregetés nélkül... aztán majd kiderül, hogy mi a dolog. Talán majd nem a legfrissebbet teszem fel rá. Illetve este(hamarost) megyünk gyűjteni az anyagot.re: (#14900) Yutani
Per pill van itthon kb 8-10 darab táp... eddig legalább százat leadtunk elektromos motor címen... mivel van miből válogatni ezért kizárólag delta hippro és fsp márkájúakkal dolgozunk
igaz csak 200 és 300 watt közöttiek és egy része még nem is a 12V-ra gyúr rá, de azért a jobbik fajtákból vannak a tápjaink
De azért köszi a tippet!re: (#14906) Epic79
Vannak olyan tápjaim. Csak valahogy mégsem pont olyan ez a csati. Egyel odébb van a bevágás, mint a tápokon. Ez nem az a kezdetleges P4 csati.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Silent Hill f teszt
- EAFC 26
- iPhone topik
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest