- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- VR topik
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
végül mégis végigjátszottam a preyt így 19 év után. persze az utolsó pár harcot már cheat kóddal vittem át, mert kezdtem megunni. nagyon szenvedve bírta csak vonszolni az 1800+-os athlonxp, pedig húzva van 150es fsbre.
a hd3850 driverei nagyon cpu igényesek. van, ahol bőven 10 fps alatt futott a játék huzamosabb ideig, pedig régi drivert használtam. gondolom csontig húzott barton vagy pentium4 kéne ehhez valami normális alaplappal. ezen még az ide vezérlő is annyira szutyok, hogy szinte egy örökkévalóság volt az is, amíg a játék assetjeit töltögette.
végülis nem bántam meg, hogy nem vettem meg a maga idejében a 3850-est az athlonxp-hez, maximum a leggyorsabb athlonxp procik és alaplapok tudták volna használható frame raten futtatni azokat az újabb játékokat a 3850-es kártya társaságában, amik egyáltalán hajlandóak elindulni még athlonxp-n, ugyanis olyan 2008tól kezdve már mindenhez sse2 kell, aztán meg elég hamar win7 és 64 bit. ez a kártya is sokkal inkább egy prescott vagy athlon64 mellett működne jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal Gear Solid
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 5 2600 Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest