Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Slavia #74420 üzenetére
Jóember.., kedves fórumtárs..
Még ha egy kósza pillanatra azt is feltételezzük h a múltban már keresztbe tettél két gyufaszálat a topicban és elbírálhatod hogy mi a ténylegesen On és Offtopic, felhívnám mélyentisztelt figyelmedet arra az aligha elhanyagolható tényre, miszerint az elhangzott kérdés alapja és magja az volt, nem pörög normálisan a VGA, "nemhajcsaki" és mit lehetne tenni az ügy érdekében..?!
Tudsz követni ugye? Te mint feltételezett ügyeletes meséld el nekem nagyon röviden kérlek h ne kelljen sokat görgetnem, erre a kérdésre hogyan válaszolsz anélkül hogy szóba kerülne a "kihajcsa-e" téma, mint az elhangzott kérdés gyak. alanya?!
Legközelebb elhajtsunk mindenkit annyival h vegyen Ryzent/Intelt?
Esetleg hagyjuk h bevásárolja potyára a 4+2es lapba a 8magost vagy küldjük át másik topicba mert szerinted ez itt oFF?!
Hallod, én kérek elnézést amiért igyekeztem szakmain belül maradva pénzköltség nélkül megoldani a felmerült problémát.., de tényleg?!Offense szándék nélkül.., állítsd már le magad..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest