Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Slavia #74420 üzenetére
Jóember.., kedves fórumtárs..
Még ha egy kósza pillanatra azt is feltételezzük h a múltban már keresztbe tettél két gyufaszálat a topicban és elbírálhatod hogy mi a ténylegesen On és Offtopic, felhívnám mélyentisztelt figyelmedet arra az aligha elhanyagolható tényre, miszerint az elhangzott kérdés alapja és magja az volt, nem pörög normálisan a VGA, "nemhajcsaki" és mit lehetne tenni az ügy érdekében..?!
Tudsz követni ugye? Te mint feltételezett ügyeletes meséld el nekem nagyon röviden kérlek h ne kelljen sokat görgetnem, erre a kérdésre hogyan válaszolsz anélkül hogy szóba kerülne a "kihajcsa-e" téma, mint az elhangzott kérdés gyak. alanya?!
Legközelebb elhajtsunk mindenkit annyival h vegyen Ryzent/Intelt?
Esetleg hagyjuk h bevásárolja potyára a 4+2es lapba a 8magost vagy küldjük át másik topicba mert szerinted ez itt oFF?!
Hallod, én kérek elnézést amiért igyekeztem szakmain belül maradva pénzköltség nélkül megoldani a felmerült problémát.., de tényleg?!Offense szándék nélkül.., állítsd már le magad..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest