Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Habugi #54514 üzenetére
Nekem volt egy pár vga-m az elmult idöben, és csak szimulátorozok. Igaz sose veszek 40-45k felett kártyát, de mindig megnézem melyik lehet a jobb nekem középkategoriában. Volt 5770, 6850, 650Ti, meg 660 asszem, most meg 7850-esem van. Ezek közül az nV huzták a legrövidebb ideig, nem szerette pár játékomat, ugyhogy visszatértem a radeonra, leginkább R07-ezek, de a nagyobb igényűek közül föleg R3E vel játszok, ac nekem nem jön be. Az ujabb nV karikat nem ismerem, lehet jobbak mint a radeon de amig minden fut rendesen nem cserélek semmit. Talán intellel is jobban menne minden de 6300-as is bőven elég nekem fhd-ban 4GHz-en 1.225V-ra alulfeszelve...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest