Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Sziasztok! Véleményetekre vagyok kíváncsi, szeretnék lecserélni egy A8-5600k procit, sajnos sok játéknál cpu limitre lettem figyelmes 7850 mellett. Arra gondoltam egy FX-talán jobban tudná etetni ezt a vga-t. 6300 át és a 8320 at néztem ki magamnak, de nem tudok dönteni, kizárólag játékra kéne. Pár tesztet végignézve, játékban óriási különbség nincs a 2 proci között, 6300 9k val olcsóbb, viszont 8320 talán előremutatóbb, 8mag, viszont nem vagyok benne biztos hogy azt a +2 magot mennyire tudják most vagy esetleg a jövőben kamatoztatni a játékok. Ti mit javasoltok? GA-970A-UD3 lapot néztem ki hozzájuk, tuningolni egyelőre nem kívánom.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest