- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf2
tag
válasz
egyedülülő #33581 üzenetére
Engem is, csak más topikokban mindenki erről beszélt, gondoltam hátha valaki tudja itt mi a tuti, és ráírjátok, de nem.
Köze nincs a procihoz, de érdemes az új béta drivereket feltolni a vidikaridhoz, az ilyen nagy FPS-droppok szinte megszűnnek. Amúgy nagyon proci limites a játék, valamit nagyon mellélőttek, ugyanis FX egy laza reggeli neki, de még 3770k se tartja az iramot... Grafikától függetlenül szaggat.
(#33588) ZS3NI: Látod a gépemet, ilyen proci+7950 overclockkal, és minimumon alig jó... Még tényleg nagyon sokat kell optimalizálni, de főleg valami multis dolog lehet rossz, mert a VGA-t maxon se eszi el 50 FPS körül... Tehát full procilimit. Szerintem lesz még jobb ez, de egyenlőre azthiszem inkább BF3-azok.
Fogyasztáshoz: Szerintem mielőtt megveszed a procit tisztába kerülsz vele kb mennyit fog enni egy pl.: intel... Másrészt számít milyen órajelen illetve fesszel játszol. Azért undervoltage alapon elég sok wattot eltűntet.
Illetve érdekelne, nincs valami rosszul beállítva? Mert nem hiszem, hogy ennyi pluszt dobott rá hó végén... Bár őszinte leszek, nekem annyit fűt a gép télen, hogy a szobában nem is fűtök.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest