Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Petykemano

  addikt

  válasz Pinky Demon #451 üzenetére

  Ja hogy arra gondolsz, hogy halo product lenne? Papíron létezik, a 1000W-os chillerrel gyönyörűen le is tudják hűteni, kapni nem nagyon lehet majd, ha esetleg valakinek tényleg kéne, de ha mégis, inkább zárt ajtók között átbeszélik a 2S 28 magos megoldásra?

  Én arra gondoltam, hogy bűzlik, hogy abból tényleg kézzelfogható, értelmes termék legyen, nem valami marketing-hack. Az nvidia például úgy szokta csinálni.

  A linkpack állítólag nagyon AVX512

  "The Next Platform that the 48-core Cascade Lake chip will have 21 percent more oomph on Linpack than the top-bin Skylake Xeon SP-8180M Platinum chip with 28 cores running at 2.5 GHz, and if you do some rough math, that puts the clock speed of the Cascade Lake AP at around 1.8 GHz. "

  "On the STREAM Triad test, the future Cascade Lake AP MCM will beat the top-bin Skylake Xeon SP SCM by 83 percent, which is pretty good, but will only be 30 percent better than the AMD Epyc 7601."

  Ha a az elég "kezdetleges" 7601-hez képest +30%-ot tud csak ebben a tesztben, azt gondolnám, hogy akkor ezt a 7nm-en készülő epyc2 még 48 maggal is megugorná.

  Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés