Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Alogonomus #10105 üzenetére
Igaz, mondjuk szerintem ilyen szempontból már az IMC erősségéről is beszélünk. Kiváncsi vagyok mikor lesz lényegesen jobb memóriavezérlője az új AMD prociknak.
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Alogonomus #10101 üzenetére
Én azt is élném ha viccen kívűl akkor váltanának az AMD-nél socketet mikor az már hátráltató tényező lenne. DDR6 még sehol nincs desktopra, PCIe6 talán...és ennyi? AM4-nél valóigaz akadályozó tényező volt már a DDR4 stb stb itt még van azért bőven mit kiakázni szóval szurkolok hogy neked legyen igazad.
-
brabbitz
aktív tag
válasz
hahakocka #9801 üzenetére
Igazából én is emiatt haragszok, hogy az istenbe kerül többe egy jobb X-es alaplap mint a legjobb csúcsprocijuk?
Váltanék már AM4-ről szívesen de így még nem megérős, mert egyébként már azonos-olcsóbb az AM5, a teljesitménytöbblet meg egyértelmű, de az alaplapok meg szörnyen drágák, sehogy nem jönnék ki jól belőle.
Jó lenne már ha az Intel visszatérne normális konkurenciával, mert úgy látszik az AMD is ugyanazt csinálja mint az Intel pont tíz évvel ezelőtt. -
brabbitz
aktív tag
válasz
Petykemano #9720 üzenetére
Szerintem meg kapni fog optimalizaciot is. Most sokan “csalodnak” Zen5-ben, pedig szerintem teljesen korrekt eredmenyeket hoz. Kesobb sztm sokat fog hozni meg a single core megerosodese, a 3D-s procikrol nem is beszelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest