- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #8165 üzenetére
> Mindettől függetlenül, ha ezekben az értékekben benne van
> a sapphire rapids, akkor félő, hogy nem húzta ki a lefelé ívelő trendből.úgy néz ki, hogy a Genoa beelőzte a sapphire rapids-ot a piacrakerülésben.
AMD's Epyc 4 will likely beat Intel Sapphire Rapids to market
HPE to start shipping Genoa-equipped systems in December – Intel's 4th-gen Xeons, eventually
https://www.theregister.com/2022/11/01/amd_epyc_intel_sapphire/
"""
In the latest blow to Intel, Hewlett Packard Enterprise execs tell The Register its 4th-Gen Xeon Scalable-equipped systems won't ship before AMD's Epyc 4.The news comes as HPE teases four new ProLiant Gen11 systems powered by AMD's next-generation Epyc datacenter CPUs, codenamed Genoa, which are slated to launch during an event later this month.
The win is significant for AMD as it makes the chipmaker the first to bring a datacenter-class chip with support for the latest DDR5, PCIe 5.0, and Compute Express Link (CXL) 1.1 standards. Technically, Amazon's Arm-based Graviton 3 also supports these features, however, you can't exactly go out and buy one from HPE, or anyone else for that matter.
....
" -
törölt tag
válasz
"Nem fekszem és ébredek ezekkel, de úgy rémlik nincs megkülönböztetve adatközpont, mint hyperscaler, valamint szerver. Lehet, hogy tévedek."
Én sem kelek és fekszem ezekkel, de ebben az esetben nem lett volna értelme a twitter bejegyzés alatt ennek:
Illetve a 3 perc alatt talált 2 számnak, amiről fentebb írtam. -
törölt tag
válasz
Valószínűleg pont a SR előtti pangás látszik, 2022 Q4 -et olvastam több felé, 2023 early általános elérhetőségre. Ugyan ez volt az ice lake előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest