- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Mi300
[link]Én eddig azt hittem, hogy a HBM3-ak közötti apró négyzet alakú lapkák a CPU lapkák. Tévedtem.
A cikk szerint 9db 5nm-es és 4db 6nm-es lapkából áll
Ebben nyilván nincs benne a HBM3A cikk szerint a képről az olvasható le, hogy 6db egyforma gpu chipletből áll (balra és fönt), valamint 2db CCD-ből és egy 5nm-es IOD-ból (jobbra lent)
Az az IOD jó nagy, nem tudom, mi a célja.A képen én csak 4x4 CPU magnak látszó dolgot látok. Csak az lehet, hogy ez valójában zen4c. Vagy hogy rossz a blokk diagram.
Az a fura, hogy a 6db GCD és a 2CCd + IOD elvákasztásai sehol sem látszanak a tényleges terméken.
Ez arra utal, higy a 4db N6-os lapka van felül. És mi.mást tartalmazhatna, mint gagantikus mennyiségű v-cache-t és esetleg a memóriavezérlőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Crypto Trade
- Mobilinternet
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest