Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Autóhifi
- Amazon Kindle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"ha esetleg az 5800X kurrens árával összevethető lenne (~$350), akkor a ki venné meg kérdés pontosan annyira lenne érvényes itt, mint korábban"
Egy ponton sántít a kérdés. Én személy szerint 3600-ast vettem 2700(X) helyett, de az 5600X is szvsz jobb vétel a 3700X-nél. Mégpedig, mert a két mag hiányát kompenzálja a magasabb órajel és IPC. A V-cache esetén ez nincs így. Bizonyos kódok lehet gyorsulnak vele akár extrém esetben 40%-ot is, míg más kódokban akár lassul is, mert az órajel nincs meg, a magas cache találathoz pedig elég a szintén méretes 32MB alapkiépítés is.
Ebben a kérdésben én biztosan a sima 5800X-ért mennék, ha éppen annyiba kerülne a képzeletbeli 5600X3D is.
És valószínűleg az AMD haszna is magasabb lenne az 5800X-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És valószínűleg az AMD haszna is magasabb lenne az 5800X-en.