Hirdetés
- Akciókamerák
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Valószínűleg az ár lesz itt a nagyon érdekes, mennyiért sikerült mindezt kihozni.
"Don’t get me wrong here, I think the technology is great. But in order for AMD to keep the same margins, it might be more expensive than people think."Azért gyanús, mert csak az 5800X kapta most meg. Szerintem ez inkább "halo product" lesz (akár a 12900KS), mint bármi más, egy chiplettel relatív olcsón megússzák, és egy kitűnő techdemó, mellé megszerzik vele a leggyorsabb gaming CPU címet is és némi gyártástechnológiai tapasztalatot is.
#6176 S_x96x_S : És ha már költségek, a Rembrand sem lett pici, 200mm2+. Ahogy sejthető volt, hiába 6nm, az sem lesz éppen olcsó tömegtermék alap, sőt.

Nekem tetszik, amit eddig látni belőle, bár kissé aggaszt a Pluton támogatása. Ha nem lesz kikapcsolható, akkor nekem biztosan nem lesz ilyen CPU-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest