Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #6174 üzenetére
Valószínűleg az ár lesz itt a nagyon érdekes, mennyiért sikerült mindezt kihozni.
"Don’t get me wrong here, I think the technology is great. But in order for AMD to keep the same margins, it might be more expensive than people think."Azért gyanús, mert csak az 5800X kapta most meg. Szerintem ez inkább "halo product" lesz (akár a 12900KS), mint bármi más, egy chiplettel relatív olcsón megússzák, és egy kitűnő techdemó, mellé megszerzik vele a leggyorsabb gaming CPU címet is és némi gyártástechnológiai tapasztalatot is.
#6176 S_x96x_S : És ha már költségek, a Rembrand sem lett pici, 200mm2+. Ahogy sejthető volt, hiába 6nm, az sem lesz éppen olcsó tömegtermék alap, sőt.
Nekem tetszik, amit eddig látni belőle, bár kissé aggaszt a Pluton támogatása. Ha nem lesz kikapcsolható, akkor nekem biztosan nem lesz ilyen CPU-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged