- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
> A desktopra mindig a nyesedék és hulladék érkezik.
> Nem mondom, hogy a szemét, de a termelés gyengébbik része.ezt nem tudom, hogy hogyan érted ..
de talán én árnyaltabban ..
Ez szerintem az aktuális piaci poziciótól, kereslettől, versenytárstól, stratégiától is függ - vagyis nincs semmi se kőbe vésve.
Elsőként a Ryzen 1X00 azért jött ki desktopra, mert a játékosokat könnyebb volt meggyőzni.
A B2B/Szerver hitelesítések tesztelések sokáig tartanak, ott kevésbé megy, hogy valamit félkészen kidobunk a piacra.
( itt főleg a BIOS-ok kiforratlanságát értem )(talán) az AM5-ös új foglalattal megint megváltozik a helyzet.
feltéve, hogyha az Intel kőkeményen belehúz az Alder-Lake-S -el.
és a PCie5 hiánya kezd már kínossá válni.A chipleteknél se feltétlenül a desktop a másodrangú.
Míg az 5950x válogatottabb chiplet-eket kapott ;
mert tudnia kell a 4.79 Ghz közelit ;
addig a legtöbb szerver csak a komótos ~3.5 Ghz körül teper.a kakukktojás a Threadripper (Pro) - ami, bár Desktop/Workstation
azért fontos a magas órajel ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő