- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Lehet, hogy mást gondolunk most a 16 magról, vagy más gondolunk arról, hogy Mit fogunk gondolni 2-3 év múlva.
Te ezt írtad:
"Az 5950x 16mag,32szál desktopra már tényleg olyan, hogy nincs játék, vagy hobbi otthoni felhasználás aminek több kell"
És hogy nem hiszed, hogy a 8 3GHz-es zen2 magtól változna a játékok CPU igénye. Nem tudom ezt jól értem-e? Vagy úgy értetted, hogy a játékok CPU igénye ha növekszik is, nem fog túlmenni a 16 magon (ezzel mondjuk egyet tudok érteni) és ha egy játék CPU igénye meg is ütné a 16 magot (most itt persze nem a minimum követelményre kell gondolni), akkor se, más alkalmazás (hobbi) végett se fognak 16 magnál többet kínálni desktop termékvonalban (AM5)Én azt gondolom, hogy ma egy 5600X vagy 5800X >megfelelően elég a játékokhoz<. A 12-16 magos változat a desktop >prémium<, azt a játékok nem indokolják, de otthoni hobbi felhasználásra elegendő.
A véleményünk talán abban különbözik, hogy szerintem a konzolok 4-5x-ös CPU teljesítménye fel fogja vinni pcn is a követelményeket és 2-3 év múlva a konzolokkal ekvivalens 6-8 mag inkább a belépő szint lesz és a konzoloknál erősebb 12-16 mag lesz a >megfelelően elég a játékokhoz<. (Ebben talán egyetértünk?) Viszont szerintem ha a 12-16 mag lesz már a mainstream, akkor is lesz majd egy >prémium< 24-32 maggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Windows 11
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest