- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Érdekes amúgy a win 8, ha gyorsindítást bekapcsolva hagyom nem jelenik meg az uefi képernyője sem. Mindenesetre kivettem, kapcsoljon be nekem rendesem, meg állítson is le mindent amikor kikapcsolom.
Nah és még egy észrevétel. Win8 + gyors indítás bekapcsolva hagyva hagy valamennyi voltot az usb-nek kikapcsolt állapotban. Lestem is miért világít a külső hdd, miközben uefi-ben nem állítottam semmit. Win7-nél meg nem kapott áramot... -
raidx
őstag
válasz
syler123 #8994 üzenetére
Végül is 7-es ment fel mert arról volt lemezkép mentésem és a visszaállítás nem megy GPT-re.
Majd csinálok rendszerfüggetlen mentést (másolás) és utána jöhet a 8-as. Bár ha a 64 bites nyomtató driver sem fog neki tetszeni akkor marad a 7-es. Vagy felteszem routerre hálózati nyomtatónak.
@radi8tor1
Nem csak GPT-vel működik a Win 8. Csak nekem szokásom particionálatlan területet adni a Winnek mert volt, hogy azt az ominózus rejtett partíciót vagy a C: gyökerébe, vagy a második adattárolón hozta létre. Így viszont azt hiszi, övé a világ, nekem meg bekavart. Ez a GPT egyébként csak az EFI-s bootra képes lapoknál van. Amúgy MBR-t csinál ő is.
-
raidx
őstag
válasz
radi8tor #8995 üzenetére
Eredetileg van három partició. 1, Rendszer, 2, Prog, 3, Adat. A Win az 1-es partíciót kapja meg de a 8-as GPT-t használna az EFI miatt a 7-es meg MBR-t. Akár melyik is lesz az alapértelmezett az a teljes lemezre kell hogy vonatkozzon. Ezért kellet törölni a partíciókat! Tehát az nem megy, hogy a HDD egyik particiója GPT a másik meg MBR! Jó sokat szívtam, mire erre rájöttem. Ezért nem tudtam soha VHD-ra sem kipróbálni a 8-ast mert a rendszer MBR-es a 8-as meg GPT-t akart és nem megy együtt a kettő.
JElenleg marad az MBR (arra van visszaállítási kép), a GPT picikét gyorsabbnak mondott és nincs könyvtár korlátozás. Viszont azt mondják, hogy a szürkegazdaságból származó 7-nél nem megy a loader.
-
syler123
veterán
Ott valami galiba van nálad, tuti nem a win8-al volt a baj. Most már tuti, ha a win7 sem megy fel. Nem tudom milyen partíciókat csinálsz, én mindig windows-al csinálom a partíciókat, vagyis csináltam, mert most már csak formázni szoktam.
Nah, akkor fain ha felment. Végül mit tettél fel?
-
raidx
őstag
Úgy látszik, meg van átkozva a Brazosom. Mostmár a Win 7 sem telepíthető. Ha GPT partició van az nem tetszik neki, ha MBR akkor az nem tetszik neki. EFI rendszerbe erre a particióra nem telepíthető. Biost már nulláztam de semmi eredmény. Most sem 7, sem 8 nem megy fel!
De még egy visszaállítást sem tudok csinálni!
Mérgembe töröltem az összes particiót és úgy engedtem rá az 500 Gigás lemezre a telepítőt és egyből ment!
Ki érti ezt? Még jó hogy van teljes mentésem mindenről!
-
nemszabad
tag
E450, paneltáppal, adapterrel, ram-mal eladó. Nem érdekel valakit?
-
raidx
őstag
válasz
syler123 #8987 üzenetére
Bocs de a csempés rendszert nem ismerem! Telepíts egy startmenüt. Amúgy ha keresésbe írod a nevet akkor felkínálja a találatokat. Ha jól emlékszem akkor a jobb sarkos adja fel azt a részt ahol a kereső is van. Nem tudom megnézni mert nekem úgy van beállítva a startmenüm, hogy nincs csempe se sarkok.
Ha nagyon elakadsz van saját fóruma is a Win 8-nak: [link]
@canniball
Régebben olvastam, hogy csak a bootnál van érdemi gyorsítás de csak akkor, ha nincs valódi kikapcsolás. Nekem most lassabb a bootja mint a hetesé. Amúgy az alkalmazások Office, stb. egyformán futnak a tesztek szerint. Ha a csempés részről indítasz nem zárja be a progit ezért úgy tűnik, hogy gyorsabban betöltődik. Nekem a lemezműveletek tűnnek kicsit gyorsabbnak de csak néha barátkozom vele. Legtöbbet be sincs kapcsolva csak ha letöltök, azon van az utorrent. Ja! És ha a csempéről indítasz valamit majd az asztalról is ugyan azt. két külön cucc fog futni. Az asztalit be tudod zárni a szokásos módon a csempést meg a jobb felső sarokba tudod kilőni. Hálózatba a Win 7-eseket nagyon könnyen megtalálja meg a nyolcasokat is. Ez a része könnyebb mint elődeinél. Tulajdonképpen csak azért van fent mert kellett a szkenner és annak nincs 64 bites drivere. Még jobb a driver keresése vagyis több mindent telepít magától. Nem is szabad csak akkor más drivert telepíteni, ha ő nem talált!
-
syler123
veterán
Szerintem próbáld azt meg úgy, hogy uefi-ben tolsz egy default-ot. Majd utána beállítod a sata módot, és install. Úgy rémlik neked is Asrock e350 van, szóval, ha nekem felment, neked is fel kell mennie. Próbára tedd a hdd-t ide módra, hogy akkor is előjön-e a hibaüzenet.
Konkrétan a vezérlőpultot nem találom. Vagyis találtam egy olyan ikont, de az meg behozza az asztalt.
-
raidx
őstag
válasz
syler123 #8985 üzenetére
Nem tudom, nálam mi nem tetszik neki, ha lesz időm megpróbálom másik HDD-re telepíteni. Az atomos gépre simán felment és megy a 90 napos (x86).
Nekem a Classic Start Menu jött be.
Vezérlőpult Energiagazdálkodási lehetőségek (egy elem és egy villásdugó az ikonja)
Vezérlőpult Helyreállítás itt van több opció is de én még nem próbáltam egyiket sem. Van lehetőség helyreállítási particio létrehozására, Rendszer újrahúzása, hogy a dokumentumok, képek, zenék, stb. megmaradnak (telepítések azt hiszem elvesznek).
Gondolom, magyar nyelvű a rendszered.
Másik gondom, hogy az Epson Aculaser M1200 nyomtató driverét nem tudom telepíteni kompatibilis módba sem.
Mivel a Brazost nem óhajtom mostanában cserélni így azt hiszem a Win 8 kimarad az életemből. Ami még érdekes, hogy az Upgrade teszt semmi galibát nem talál.Van még egy olyan, hogy Windows 7 rendszerű fájlok hejreállítása. Itt teljesen a 7 lehetőségeit kapod.
-
syler123
veterán
Én ma tettem fel. Tökéletesen működik. Igaz elsőre nem volt jó. Felment, csak amikor feltettem a wifi driverét meghalt teljesen
Utána meg rájöttem, hogy magától felismerte, úgyhogy inkább nem is telepítettem. Xbmc-vel így is tökéletesen mennek a filmek. Alternatív start menüt majd teszek fel. Meg pl nem találom, hogyan állíthatom be az energia gazdálkodási szolgáltatásokat. Hogy pl, ha megnyomom a kikapcsoló gombot a távirányítón, akkor ne hibernáljon.
Ami jó lenne ha menne az a rendszer visszaállítás alap állapotba, az nagyon komoly lehet, ha tényleg működik. Félévente nem árthat.
-
raidx
őstag
Na! Ezen a Brazoson nem lessz Windows 8 soha!
A mai napom arra ment el, hogy próbáltam telepíteni de mindig leáll média hibával. A 90 napos teszt verziót már vagy négy gépre telepítettem arról az USB kütyüről de a sajátomra nem ment. Szomszéd kölcsön adta az MSDN-es lemezét, azzal sem ment. Hoztak egy gépet, hogy rakjam rá a megvásárolt Win 8 Prot. Az én gépemen az a telepítő is kiszállt, hogy nem olvasható a média. Korábban próbálkoztam VHD-n tesztelni a Win 8-at de szintén ugyan ez a hiba volt. 500 Gigás Hitachi, AHCI beállítva. Nem tudom mi nem tetszik neki.
Még jó, hogy nem upgradeltem feleslegesen. -
Nézem a listát amit linkeltél... Azért a játszós asztali gépem Quad Q9300-as procija a 104-ik hellyel egész jó áll. Főleg hogy már valami 4-5 éve vettem... Az Intel elég rendesen kitolt magával ezzel a C2D-C2Q szériával! Előbb kellett alaplapot cserélnem a proci alatt, mint hogy az új procihoz vettem volna alaplapot (foglalat ugyebár). Most van egy sima (leginkább irodába való) alaplap alatta és DDR3 (nem elírás!) memó, 8GB. És vígan Battlefield 3-azok tovább! CoreI-t meg vegyen az Intel társtulajdonosa...
(Perszer nyilván nem fogom tudni a végtelenségig halogatni a dolgot...
)
-
Goose-T
veterán
Itt a kapcsolódó PH-s teszt, ebben i3-3220 van, viszonyítási alapnak elmegy. Ha nem teszel melléjük diszkrét VGA-t, akkor szinte bármelyik Intel procival felmossa a padlót a Trinity játékokban. VGA-t meg ki a tököm rak egy Trinity mellé? A Dual Graphics csak egy fél szívvel támogatott koncepció, egy APU-nak önmagában van értelme.
-
Rick4
félisten
Egyébként nem tudom, hol a hiba, de nálam a speedtest akad mint állat, 120-as netem van, ebből a speedtest össze- vissza akadva 50-60-akat tud mutatni ezen a gépen, holott más program (torrent) a mérés után 11MB/sec fölött tölt... Másnak is van ilyen problémája?
-
Rick4
félisten
Srácok!
Ha érdekel valakit, eladó lesz az 1 hetes Foxconn E-450-es procis gépem, 4 napja van rendszer rajta, akkora mint egy videokazetta, minimális fogyasztás, doboz, cs, tartozékok még használatlanok (van monitor hátuljára bepattintós vesa mount és asztali állvány is) karmentes, gyakorlatilag új. Ja, persze nem kell mondanom, olcsóbb mint a boltban. -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
_ocsisajt #8945 üzenetére
Én május óta E-450-en játszom Diablo 3-al.
Persze nem fullHD-ben, hanem 1366 x 768-on.
Egész jól viszi a játékot, ha egyedül játszom. Sajnos nem egy CPU bajnok, ezért nagyobb zúzásoknál belassul, akár 5PFS-re is.
Szóval ne várj tőle sokat, de el lehet rajta játszadozni.Próbáltam, hogy bele rakok egy erősebb VGA-t, de semmit nem javult a helyzet, szóval egyértelműen CPU limites. Ezt igazolja, hogy kisebb felbontáson sem megy az FPS feljebb.
-
raidx
őstag
Kedvenx APU-nk utódjáról szivárgott ki.
"A 28 nm-es gyártástechnológiával készülő minta egy 15 wattos fogyasztással rendelkező megoldás, mely négy darab Jaguar processzormagot tartalmaz, amelyek 1,4 GHz-en üzemelnek, míg a Turbo Core órajel 1,75 GHz. A rendszer IGP-je a GCN architektúrára épít, azon belül is a termékminta két darab CU-t használ, ami 128 darab shader részelemet eredményez. Utóbbi egység 686 MHz-es frekvencián ketyeg. Valószínű, hogy összesen ennyi erőforrás van a lapkában, vagyis a leggyorsabb végleges termékekben csak az órajel és a fogyasztás lesz eltérő, illetve a lassabb megoldásoknál egy-két egység letiltásra kerülhet. Erre elég nagy az esély, ugyanis a Kabini SoC APU 9 és 25 watt között fog skálázódni, vagyis számos variánssal készülhet az AMD."
[link] -
mtade
aktív tag
Nem nagyon cipelik, de kell, hogy cipelhető legyen. Mindenképp notebook kell, ha máshogy nem, egy számmal kisebb kijelzővel.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
mtade
aktív tag
Sziasztok.
Apósomnak kellene lőjek egy notebookot, az egyetlen feltétel, ami jó lenne, ha meglenne, hogy 17"os kellene neki.
Ezt a brazost néztem ki neki: Acer aspire 7250
Az IPONon az egyik véleményező feszegeti, hogy elmegy-e ez szépen ekkora kijelzővel.
Szerintetek?
Szokásos nyugdíjas üzemmód lenne, office, farmville...
-
_ocsisajt
őstag
KOSZONOM SRACOK!
(offba mit tudtok akkor alternativat ajanlani??? asztali notebook meretben (15,6)?)
-
Syl
nagyúr
(#8952) syler123 és (#8954) Rick4
A 2011. februárit nem nevezném frissnek. Ezek vannak a dvd-lemezen is. Nincs újabb?
Chipset, Sata3 driver? -
Syl
nagyúr
Hozzájutottam egy ilyen kis aranyoshoz: Asrock E350M1 Persze megtámogattam 8 giga RAM-mal és egy SSD-vel.
Az első próbálkozás Ubuntuval siralmasra vizsgázott. Iszonyat lassú volt.
Utána jött a Win7. Na ez már tetszetősre sikeredett. Viszont az alaplap lemezén csak ősrégi vga, lan és usb drivereket találtam. Új verziókat, netán chipset, pláne AHCI drivert hol keressek?
Köszi! -
válasz
stratova #8948 üzenetére
The experience wasn’t enjoyable at 1920x1080 on any APU. The minimum frame rate dips are just too low. Playing at 1680x1050 was a little more viable. However, I had to turn everything down to Low quality just to average more than 40 FPS on the A10-5800K. Although that’s 16% faster than A8-3850, it’s really only at 1280x720 where performance is truly fluid.
Idézet a linkelt cikkből... Asszem jól össze is foglalta a cikk írója a lényeget...
-
stratova
veterán
válasz
_ocsisajt #8945 üzenetére
Elnézést az OFF-ért, osztom iMaverick véleményét. Dio3-hoz az abszolút minimum egy HD 7540D-lenne 1080p-ben. Trinitynél olcsóbban is meg lehetne úszni egy Llano-val (pl. min. A6-3500), ha pedig Brazos-on gondolkodtál feltételezem nem annyira zavaró, hogy FM1-be nem érkezik a későbbiekben új APU.
-
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Nekem az lenne a tervem, hogy a diablo III-at 1920*1080-ban tudjam tolni ( persze full lowon)... nem szaggatva...
Goose-T forumtars arulgat egy ilyen kis masinat es lehet megvennem tole... pont a meret miatt erdekelne a tortenet
Mi a velemenyetek?
Koszonom szepen!
-
kir1975
csendes tag
OFF; [link]
-
syler123
veterán
Igen ott kerestem, win7-est szedtem, de a névében benne van, hogy win8 úgyhogy tuti jó. Én felteszem a brazosra a win8-at, remélem elég a c-t formázni és akkor este megy is fel a win8. Majd ha gondoljátok beszámolok milyen sebességet érek el win8 alatt.
Pool_: ezen én is agyalok, hogy befér abba az epc3-ba még egy ssd is. Majd valamihez odafogatom. Csak gyorsabb lenne és sokkal olcsóbbak manapság az ssd-k.
-
Pool_
tag
válasz
canniball #8940 üzenetére
Természetesen én is, tudom hogy a CPU venti nem a GPU-t figyeli.
Beállítottam 45 fokra (ez a legkisebb lehetőség) és level1-re, ennyi indulásnál biztos nincs mert akkor melegem lenne pulcsiba
A proci felmegy ennyire ha beállítom level1-re, mégsem pörög fel a venti.
CMOS reset nem segített, szóval ez ilyen, nekem valamiért nem működik. -
-
Pool_
tag
-
Pool_
tag
Sziasztok!
A napokban én is beléptem a brazorosok táborába, leírom a tapasztalataimat hátha valakinek pont ez segít a döntésben.
Legtöbbet a hűtésről írnék, mert ezzel foglalkoztam a legtöbbet.
Egy Asrock E350M1 alaplapot raktam bele egy EPC3 házba.
A házon nagyon sokat vacilálátam, mert szépet szerettem volna és picit, normális áron.
Ez lett belőle, bár úgy vettem hogy az előlapot le fogom cserélni egy szálcsiszolt alu lemezre, mert az nem tetszett a képeken. De amikor kibontottam lemondtam róla, ugyanis sokkal jobban néz ki élőben mint a képeken.
Minden belefért, raktam bele még egy noti winyót, illetve egy ssd-t is.
Az SSD-nek persze nem volt kialakítva hely, de baloldalra a csatlakozók fölé beékeltem, pont oda való
A lap gyári ventije egyáltalán nem volt hangos, pedig féltem tőle az olvasottak alapján hogy az lesz, eléggé érzékeny vagyok az ilyen zajokra.
Azonban nem igazán hűtött ebbe a kicsi házba, a CPU hőmérséklete rendre 60 fölé emelkedett idle állapotban is, a GPU meg simán felment 70 fölé is. Szóval úgy döntöttem hogy lecserélem a ventit.
Először egy itthon talált Fractal Design silent 4 centis ventit raktam bele, ami már egész vállalhatóan hűtött (GPU nem ment 65 fölé), De valamiért hangosabb volt mint a gyári, pedig csak 3500RPM.
Vettem tehát helyette 3db ventit, hogy majd kipróbálhassam melyik a leghalkabb és a leghűsebb közülük:
Scythe Slip Stream 12cm 1200rpm
Coolink SWIF2-921 9cm 1500rpm
Coolink SWIF2-801 8cm 1500rpm
Mindhárom belefért, még a 12 centis is, pedig afölött a sarkára rálógott az SSD is egy kicsit.
A leghalkabb ezek közül a 8 cenis venti volt, a leghangosabb a 9 centis.
A legjobban a 9 centis hűtött, a legrosszabbul pedig a 12 centis.
Így maradtam a 8 centisnél, amivel idle állapotban a GPU 43-45 között mozog (az eredeti 70-75 volt)
A CPU 29-30 fok között alakul idle-ben, e-mellett pedig baromi halk.
Persze ehhez hozzá kell tenni hogy pasztát is cseréltem, pasztázás előtt ezzel a ventivel a GPU idle állapotban 48-50 körül mozgott, tehát ez is sokat számított.
Összességében meg vagyok vele elégedve, bár a gyári hűtést nagyon elcseszték szerintem. Persze lehet hogy egy nagyobb házban nem ennyire vészes a dolog, de azért idle-ben 73 fokos GPU nem hiszem hogy hosszútávon GPU maradt volna...
Most gondolkozom hogy visszább veszem a ventit kicsit, szerintetek mennyi az a hőfok ami nem árt még a GPU-nak hosszabb távon?
Illetve az lenne a legjobb ha szabályozná az alaplap, de sajnos nem igazán szabályoz ez semmit. Fullra járatja folyamatosan, pedig biosba autora van állítva.
Ennyi lett volna, remélem segít majd valakinek ez a kis szösszenet.
A maradék ventik eladóak ha érdekel valakit -
-
syler123
veterán
Jól látom az amd oldalán, hogy csak az újabb szériás kártyákhoz van win8 driver? Korábban amikor kerestem volt az e-szériás apu-hoz is. Most csak win 7 stb..van.
Bár amikor a letöltésre megyek, akkor: "Windows Vista/Windows 7/Windows 8"
Akkor ennek jónak kellene lennie. Amúgy 12.10-es driver. -
syler123
veterán
Sokunknak voltak driver gondok a kezdésnél, de beletanultunk. Én is itt kaptam tanácsot miért nem megy a hd, akkor csalódás volt. Miután be lett jól lőve utána persze nagyon okés. Én megelégedéssel használom. Pedig nem vagyok annyira amd párti..., de teszi a dolgát.
Már csak win7 --> win8 cserén gondolkozom. Ha menne rajta rendesen az xbmc, akkor nem is lenne akadálya.
Van itt olyan, aki win8-at használ xbmc-vel?Ezt találtam eddig róla.
-
A Brazos alatt ez a driver mizzéria nem sámli... Amikor annó beléptem a klubba én is, itt panaszkodtam a kollégáknak, hogy mennyire nem hozta azt a számomra minimálisnak tekinthető szintet a Brazos, amit elvártam volna.. Pl. hálón keresztül másoltam a Brazos-ról és 70%-os prociterheltség jelentkezett. (Mármint az E-350-en.)
Aztán kijött egy újabb LAN driver (nálam is gigabit-tel nyomul), felraktam és... ELTŰNT! Egyszerűen beállt egy normálisnak nevezhető 20-30%-os értékre a dolog... Hát ilyet...
-
Rick4
félisten
Srácok, van ewgy jó kérdésem, remélem jön a jó válasz. Itt van ez az E-450-es procis kisgépem 4GB rammal, 128-as SSd-vel, 120Mbit/10Mbit-es nettel, és valami gubanc van, speedtest mérésnél beakad a mérés, totál fent van a procihasználat, akad a kurzor továbbléptetés is, és nem is sikerül jó értéket produkálni, pedig nem is a beépített wifin, hanem a Gbites lanon nyomom, közvetlenül a modem- routerből ami szintén Gbites. Mi a bibi? Friss, két napos telepítés.
-
törölt tag
telszteltem, zseniálisan megy. ezen az apróságon kívül a brazos hozta azt amit vártam. brutál akkuidő, számomra bőven elég sebesség, és az opengl-es játékok futnak mint az állat (minecraft szakít ahogy kell
)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
feketepeti #8915 üzenetére
Megkoszonnem.
Kozben nezd mar meg mennyire terheli a procit -
törölt tag
sziasztok urak.
e2-1800-as gépet vadásztam le magamnak, egy lenovo e135 személyében, egyetlen apró gondom van a hw-vel, hogy az előző su2300 se volt egy tápos állat, de ez konkrétan 720p-s youtube videó alatt szaggat. driverből a 64 bites legújabb van fent amd-ről szedve, chrome alatt nézem. ez így tényleg ennyi? mert ez harmatos... de lehet hogy valami gond van, mert a proc viszont 100%-on pörög... nem gondoltam volna hogy egy 7340m azért ennyit még be tudna segíteni...
-
feketepeti
aktív tag
válasz
szabi__memo #8911 üzenetére
Szerintem azzal is próbáltam, VLC, XBMC az röccen alatta.
De majd este megnézem megint.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
feketepeti #8910 üzenetére
Es mivel jatszod?
MPC-HC-vel probald -
feketepeti
aktív tag
válasz
szabi__memo #8907 üzenetére
Nekem még nem sikerült röccenésmentesen lejátszani, néha megakad.
XP van a cuccon.
-
Rick4
félisten
Srácok!
Lehet eladom a 4 napos gépem, pont ilyen: [link] ha érdekel valakit, privi, még nem hirdettem meg. -
szabi__memo
nagyúr
Ezt a videot kiprobalna nekem valaki akinek C60asa van?
koszi -
raidx
őstag
Erősen gondolkozom, hogy kb. 9.000 Ft-ért (29,99 €) frissítek Windows 8-ra. Igaz, a csempék nem jönnek be de sok fajta Start gomb visszaszerző progi van.
Itt Próbálta már valaki a Windows 8-at E350-en? Ugyan a bétát én próbáltam volna de sok bug miatt gyorsan letakarítottam. Meg akkor még a Start gombok sem voltak tökéletesek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest