Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otes
tag
válasz
MZperX75 #7394 üzenetére
http://www.argep.hu/main.asp?suche=MSI+E-350-IS+E-45&x=0&y=0 szerint 20ért is már van
mini-itx méretben nem tudok még 1 olyan lapot amin 6db sata van... szólj ha tévednék...
MAX
Nekem még olyan áraim sincsenekXD
-
MZperX75
addikt
válasz
Goose-T #7389 üzenetére
Csatlakozó kérdése egy digitális és egy analóg kimenete van(VGA) DVI
A DVI átalakítva ,az egy vezeték kell hozzá DVI-HDMI azt csókolom.
M.A.X.
Tegnap adtam el MSI E-350-IS E-45 lapomat 16.000Ft-ért
ezt már 22-24-ért beszerezhető.
Prémium lapokat ebben a kategóriában mellőzném,a C-60-as kis cucc,az viszont king. -
törölt tag
Nekem nagyon rossz áraim vannak az Ingramnál, ez csak tájékoztató jellegű. Írtam még pár lapot, hogy lehessen viszonyítani. Ugyebár ahol nincs készlet, az nem tuti ár.
bruttó árak
C60M1-I 24 826 Ft nincs készlet
E35M1-I 49 582 Ft nincs készlet
E35M1-M 33 447 Ft van készlet
E35M1-M PRO 38 656 Ft van készlet -
Armagedown
őstag
-
Otes
tag
válasz
#21795072 #7385 üzenetére
1 hónapja várom már hogy megjelenjen, lassan a hajam tépem hogy sehol nem jelenik meg :/ ennél csak a foxconn at-5600 akar lassabban szivárogni eu-ba :@@@@@
amúgy eddig 1 vásárlói hozzászólást találtam és az se volt túl pozitív, a driverek még nincsenek a helyzet magaslatán :@
-
törölt tag
Láttátok már ezt az aranyost, ez új lap? C60M1-I Nagyom fincsi lehet a fogyasztása. Remélem, hogy hoznak be az országba. Ingram listájában van, készlet nincs.
-
sysrq
őstag
válasz
vlaci79 #7381 üzenetére
Neked van ilyen lapod? Vagy a képek a netröl vannak?
A gyári MSI oldalon nem írják hogy lenne, tudtommal a Hudsonban nincs benne ez az opció. Persze láttunk már falon pókot, sokan nagyon kreatívan bánnak a BIOS-sal.
De ha gyári lenne csak megemlítenék a gyári oldalon? Vagy szerinted nem? -
becenev
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Brazos (e350) felhasználóként van egy olyan problémám, hogy egy sima 360p-s youtube videó 3-4 másodpercenként akadozik (nem sávszélesség probléma van).
Ezt tudnia kellene vinni a gépnek, valószínű valamilyen beállítás probléma van, de nem tudok rájönni mit kezdjek vele.
Mivel kezdjem a nyomozást?A film:
http://www.youtube.com/watch?v=kieMwPYr_fY -
Mercutio_
félisten
válasz
vlaci79 #7373 üzenetére
Ha már az MSI lap szóba jött, lenne néhány kérdésem:
1. IS és IA között csak az usb 3.0 a különbség átlagos használat esetén? (1 ODD, 1 vinyó, 2GB ram)
2. Atom+ion-t tervezek leváltani egy ilyen lappal, kell-e valamire vigyázni? (W7 64bit+XBMC-t használok)
3. Valaki nem akar megválni tőle? -
vlaci79
senior tag
Hali!
Ki használ MSI E350IA-45 alaplapot?
Kiváncsi lennék mindenkinek elérhetőe a raid funkció a bioszban (ide, ahci, raid)?
VLaci -
canniball
nagyúr
-
Enxtheone
tag
válasz
szabi__memo #7365 üzenetére
Nem fog addig gyengüln ia forint
-
TwentySix
aktív tag
Nehezen tudnam belerakni, mivel ebben a hazban csupan 1 ODD, es 1 2,5"-os meghajtonak van hely csupan.
De nem latom a lenyeget, hogy miert emelne szamottevoen az alaplap homersekletet egy WD Green wincsi. Igy is langyos levego jon ki a haz felso racsan. Ha betennem ugyis a lap melle/fole tennem, igy max a szellozon kiaramlo meleg lenne kicsit melegebb. -
Enxtheone
tag
Sziasztok,
egy e2-1800 és hozzávaló lap kb mennyibe fog itthon kerülni? -
raidx
őstag
Meg vagyok elégedve a négycentissel. Most ért véget egy BL film de a hőmérséklet 54° és a hangja sem zavaró!
Ezt a hszt olvastad már? "7361"
"Ugyanilyen lapom van egy kis házban (hasonló) és nekem 70 fokot nyaldosta ventilátor nélkül."
Igaz, a proci 80° felett tiltja le magát de minek a tűzzel játszani? Ha biztosra ment volna az Asus nem mellékelte volna a négycentis a csomagba. Hát ha valakinek nem tetszik a 70°.
@TwentySix
Úgy érthető a dolog.
-
TwentySix
aktív tag
SSD van benne, arrol megy a Win7, torrent, meg hasonlok, es egy 2TB-os belso 3,5"-os wincsi uzemel benne, ez azonban nem a hazban van, hanem mogotte a polcon, a sata+tapvezeteket a haz hatuljan vezettem ki.
radi8tor1 : Nem tudom a hofokot, sosem szoktam nezegetni (az XBMC nem irja a hofokot valamiert), de a haz teteje csak langyos.... Nekem ennyi eleg is. Majd megnezem filmnezes utan.
-
Gabor970
addikt
válasz
syler123 #7355 üzenetére
olvasd el amit írtam, és értelmezd!
Direkt írtam, hogy arányaiban sokkal több!!! Nem konkrétan egy típus, hanem a sok-sok eladott alaplapból. Egy számtech bolt nem tudja szerencsétlenül kifogni, mert nem 3-5db lapot ad el, hanem az elmúlt 10 évben több ezret. Mielőtt felhozod, hogy 2000-ben mennyi romlott el Asrock, szólok, hogy nem arról van szó, hanem az utóbbi 3 évről van szó Asrock ügyben. Még egyszer ARÁNYAIBAN írtam, nem abszolut darabszámban. Amúgy ők jó ideje nem sokat adnak el pont asrockból, mert akit lehet, inkább más típus felé terelnek.
-
sysrq
őstag
raidx : A drága, passzívnak mondott Asus lap sem igazán megy el venti nélkül.
Olvasgatom egy ideje a hozászolásokat, szerintem az ASUS pont annyival ér többet mint amennyivel többe kerül. Más a célközönsége.
És igenis elmegy venti nélkül, nem kell azzal kezdeni hogyan, mire cseréljem a négycentist..Ugyanitt piros Lada eladó.
-
syler123
veterán
válasz
Gabor970 #7351 üzenetére
Bátyádék szerencsétlenül fogták ki, de fel nem fogom ezt hogy érted, Asrock e350-es hibásodott meg sok? Vagy általában Asrock lap? Az enyémnek sincs azóta sem baja, meg még itt jó néhányan napi 24 órát járatják hibátlanul.
Meg a legtöbbünknek ilyen van, sztem itt az emberek 60-70%ának, jó hogy több hibásodik meg, mint a 10% Asusból...Régen én is ilyen voltam, hogy igen csak Asus mert az Asus.... Aztán mikor megvettem asztali gépembe az 50k-s alaplapomat, a szomszéd 20k-s Astrock lapja meg ugyanezt tudta, akkor eldöntöttem nem érdekel a márka, csak a teljesítmény...
-
raidx
őstag
válasz
TwentySix #7353 üzenetére
2,5" HDD vagy SSD van a kuckóba?
3,5" HDD esetén már kell a szellőztetés. Igaz én nem szeretem a 70°-os procit. Elég annak az 50° is. A HDD-k meg legyenek bőven 40° alatt (35-38°). Viszont így is csendes az Asrockom.
Nekem még csak a második Asrock lap de az elsővel sem volt semmi gond csak kiöregedett.
-
TwentySix
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Gabor970 #7348 üzenetére
Gondolom, hogy lényegtelen számodra az én véleményem, de nekem az elmúlt sok évben sok ASRock lapom volt. Mindegyik hibátlanul tette a dolgát, nem tuningoltam szénné, csak egyszerűen használtam. Nem azért adtam el őket mert baj lett volna velük, csak fejlesztettem, és léptem tovább. Számomra árban-szolgáltatásban a legjobbak.
-
raidx
őstag
válasz
Gabor970 #7348 üzenetére
Van valami konkrét ok, hogy tiltakozol az Asrock ellen?
Mivel az volt az első anno ami nálunk is kapható volt, na meg jól árazott is volt így a többség azt használja és különösebb gondról nem tudok. A drága, passzívnak mondott Asus lap sem igazán megy el venti nélkül. A kuckót bizony jól meg kell szellőztetni!
Ne érts félre! Nem akarlak rábeszélni! Csupán kíváncsi vagyok.
-
Lajkó
őstag
válasz
MZperX75 #7346 üzenetére
Az enyémnél, egy EPC1-nél is hasonló felállás... Szintén eladó, és komplett, csak az enyémbe dvd íróból nem fér bele csak a notebook fajta.
-
MZperX75
addikt
válasz
Gabor970 #7345 üzenetére
Táppal együtt van ,ami azt jelenti,hogy olyan a táp mint egy laptopnak,kint egy pici trafó pent a házban meg egy paneltáp(egy nyák lemez)
ez van a házban,és
ez van kívülEz a házikó 18.000Ft-tól felfelé 24.000Ft ig kapható újonnan!
Csak egy paneltáp kb 10.000Ft körül van.
Szerda után lehet elvinni legkorábban.
-
Gabor970
addikt
válasz
MZperX75 #7344 üzenetére
ebbe a házba van hely dvd olvasónak? Nagyon kellene már vennem egy brazos konfigot. Tetszik ez a monitortartós megoldás!
De hülye vagyok, most látom, hogy alul írtad.
Nem vagyok járatos a paneltápos megoldásokban, ennek egy külső táp kell még, olyasmi, mint a notebookok tápja? -
MZperX75
addikt
Hali ,ha érdekel valakit akkor itt a hirdetésem.
Gigabyte-MIB5140-es házikó 65W-os paneltáppal
[link]1db 5.25" férőhely(DVD-író vagy BD lejátszó)+2db 3.5"HDD hely.+miniITX lap.
-
raidx
őstag
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozok rajta hogy átállnék egy Brazos lapra (jelenleg Socket 775-ös Core2Duo E8400-as van, Radeon HD4670 VGA-val).
De igazából nem használom ki, csak netezéshez, kis Office-hoz és CD/DVD íráshoz kell. Folyamatosan olvasom ezt a topikot és az világos, hogy netezésre maximálisan elegendő a Brazos. Win7 és OpenSUSE dualboot-os lenne.
Viszont egyvalami még érdekelne. Néha Linuxot akarok tesztelni, és VirtualBox alatt futtatni. A Brazos, E-350 mennyire bír el a virtualizációval?
A Wikipedia szerint ez E-350 támogatja az "AMD-V", sőt "AMD-V+RVI" virtualizációt is, szóval elvileg hardverből támogatott. Valakinek ilyennel tapasztalata?
Kösz!
-
canniball
nagyúr
Nálam az egér nem volt hajlandó működni az usb3 porton.
radi8tor1!
De az csak az Asus lapon működik.
Amúgy azért kérdeztem mert a Brazos2 egyik újításaként emlegetik a terhelés/melegedés-függő ventiszabályzást, nekem pedig úgy rémlik hogy amikor az Asrock lap volt a HTPC az is felpörgette a ventit egy-egy fullHD film végére. -
-
Tomix24
addikt
Sziasztok. Ha valakinél olyan igények lépnek fel hogy BluRay.3D-t nézne HDMI1.4-en(Iso akár), Komolyabb játékokkal is játszana(némi kompromisszummal), konvertálgatna is, vagyis kell a Proci erő, az írjon rám egy Privit, van egy 30w idle 75W maxot fogyasztó(teljes rendszernél mérve) félkonfigom. Paneltáp is elvitte. (A6-3500+Asrock A75M-ITX) ... Mini Desktop felé léptem tovább.
-
sysrq
őstag
válasz
canniball #7320 üzenetére
Nem tudom, nem teszek olyat amitől melegedne, net meg filmek.
Még az elején beállítottam valamit, azóta 800-on lenget egy 12 centist, bár néha melegedhetne mint hogy tötyörészik. Ha sok Ff van nyitva hajlamos nem válaszolni.Most az USB3-al gyűlt meg a bajom, használja valaki? Nem látta a külső 2.5-es HDD-t. Nem az enyém volt és nem maradhatott hogy kísérletezzek vele, nem ismerte fel csak pörgette.
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Ki használ MSI E350IA-45 alaplapot?
Nézzétek meg légyszi, hogy aida64szerint milyen chipsettel van szerelve az alaplap. -
canniball
nagyúr
Azt tudjátok-e, hogy BIOS-ból leszabályozott venti esetén mi a helyzet induláskor: felpörgeti a ventit majd visszalassítja, vagy eleve lassan indítja?
-
MZperX75
addikt
Mindenkinek köszönöm ezeket a nagyszerű ötleteket.
Van itt ötlet kérem szépen!
-
zhagyma
őstag
-
GerykO
aktív tag
válasz
MZperX75 #7301 üzenetére
Hát ha kicsit előbányászom a fizika tudásom, akkor nem a tetejére tenném a hőcserélő felületet, hanem az oldalára, mert akkor jobb hőáramlást tud kialakítani kisebb felülettel is. Ami esetleg szóba jönne még nálam, hogy ha kicsi a felület az oldalán, hogy a tetejének a széle hozzácsapható, persze akkor egy kis légterelő kell az élre, hogy az oldalával keltett minimális légáram a tetejének a szélén lévő bordájáról is gyorsabban le"fújja" a meleget. Emellett esztétikusabb is, ha nem látszik a sok borda mindenkinek. És ha már HTPC, akkor az egész kuckó frontprofilja hajazhatna mondjuk egy DVD lejátszóra, hogy passzoljon egy nappali összképébe.
Jelenleg ezen munkálkodom, csak az idő hátráltat.
-
raidx
őstag
válasz
MZperX75 #7307 üzenetére
Chieftec-hez hasonlót barkácsolt össze a srác amit korábban írtam.
Sajnos meg szünt már a "KÖFÉM" (Székesfehérvári Fönnyűf Fémmű) Csodálatos hűtőborda kínálatuk volt persze nem az volt a fő profiljuk.
Ha nem 7. emeleten laknák vagy lenne egy garázs, összedobnák egy háromkoordinátás masinát és gyártanák megrendelésre passzív kuckókat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest