Hirdetés
Aktív témák
-
Zolcsy_3298
tag
Sziasztok!
Le tudná valaki írni, hogy egy Athlon XP 1700+ procinak mi a rendszersebessége, szorzója feszültség (volt ) felvétele? Azért kell mert vettem egy ilyen procit és már a biosban első bekapcsoláskor 66-68 fokot írt ki, pedig egy rézmagos Spire Fridgerock van rajta meg szilikon. szerintem teljesen jól felfekszik fel nem elősször csináltam. Az is furcsa, hogy a bios proci körüli fok -nak 30 körülit ír míg a core hőmérsékletét 66-68-nak. És van egy távoli hőmérő is az is rendes 30 fok körülit ír. Ez 3 eredmény de csak 2 hőmérő van! Hogy lehet? Arra gyanakszom a nagy core hő miatt, hogy nem jól ismerte fel a bios a procit 1500-ösnek látja ezért ad esetleg nagyobb feszt. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen, köszi. Főleg az 1700-es adatai kellenének.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest