Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nézd meg a rendelésednél, az order details nézetben van-e a fizetési módnál apply coupon code/gift rubrika.Ha nincs, még nem kizáró ok.

Jobboldalt fenn a nevednél (hello murdock25) your account-> gift cards and top up menüpont

Indíts egy feltöltést mondjuk 140-150 euró értékben (DE elképzelhető, hogy a te bankodnál mások az értékhatárok, nálam Ersténél kb 170-180 euróig biztosan elfogadja).Az egésznek az a lényege, hogy egy adott értékhatárig az amazon terhelés továbbra is el van fogadva megerősítés nélkül is.

Ezután meg kell várni, míg jóváíródik/teljesül, ez pár óra is lehet.Ha nem akarod bonyolítani, akkor egyből el is indíthatsz egy másodikat is, akkora összegben, hogy fedezze majd a teljes vételárat (elmondásod szerint 225 EUR)

Amint jóváíródott, két lehetőség van, ha a rendelés részleteinél még ott volt a kuponos mező, akkor ott most megjelent egy apply balance ikon, erre kattintva kifizeted a rendelésed és elkezdődik a feldolgozása.

Ha nincs ott ilyen, akkor a your account/help/contact us menupont alatt írsz nekik, hogy gondod adódott a fizetéssel, és legyen szíves a top-up/amazon recharge egyenlegedből kiegyenlíteni a rendelést.Nekem fél óra alatt el szokták intézni ha valami gond van, de lehet most tovább tart majd.

köszönöm, jó ötlet! Gondoltam én is hasonlóra, de aztán nem csináltam. Most kipróbáltam, érdekes módon erste kártyával 100eur-t is visszadobta a gift card vásárlásnál.
    Viszont közben a megrendelést elfogadta egy másik OTP-s kártyámmal, igaz elég érdekesen, mert a 215 EUR-ból eddig leemelt egy 130 és egy 35 EUR-s részt, közben ki is értesített az Amazon, hogy "order placed". Meg is jelent a rendelt tételeknél a "track package", habár még "not yet dispatched" az állapot.

Új hozzászólás Aktív témák