Hirdetés
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangya7
tag
Na akkor egy érdekes story:
Rendeltem november 29-án az Amazon.co.uk-ről (a termék "InStock" volt a rendelés pillanatában). Mivel dec. 3.-áig még mindig "Prepare for dispatch" állapotban volt felvettem velük a kapcsolatot chat-en. Elnézést kértek, és jelezték, hogy utána néznek. A következő nap még mindig nem indult el a csomag, szóval jött az újabb chat. Ott aztán újabb elnézéskérés következett, mert a termék nincs raktáron (ami elég fura, mert rendeléskor raktáron volt). Megkérdezték, hogy töröljék-e a rendelést, és adtak egy linket, amin ugyan az a termék volt, de 1-2 dispatch idővel és dec 15 érkezési idővel. Töröltem a megrendelést és a megadott linken újra megrendeltem ("nyertem" rajta 1-2e Ft-ot az árfolyam változás miatt). Most várom hogy ma vagy holnap elinduljon a csomag. Ha nem így lesz szomorú leszek és elfelejtem az Amazon-t egy jó időre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest