Hirdetés
- Hivatalosan is a Switch lett a Nintendo legsikeresebb konzolja
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)