- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden szépen és időre megjött, köszönöm mindnyájatok segítségét, és Kellemes Ünnepeket!

-
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem, nincs lefoglalt rész. Tudtommal az csak akkor van, ha terhelik és éppen nincs teljesítési időszak pl. hétvége, ekkor a tényleges mozgás hétfő reggel történik meg. Viszont még nem terhelték.
Szerk.: Ebben a pillanatban kaptam az értesítést, hogy a terhelés megtörtént

-
Rendelte amazonról tegnap, és eddig 1 euróval terhelték csak a kártyámat, ez normális? Mármint az 1 euró oké, hogy ellenőrzi a kártyát, de a teljes összeget mikor vonják le?
-
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet, de még soha nem használtam az amazon.de-t, és nem tudom, hogy mire számíthatok.
Tehát az áfa már világos 279-ből lesz 298 euró ez ok.1. Azt írja, hogy válasszam az Expedited Deliveryt, hogy karácsony előtt ideérjen, erről már nem találok semmit, működik Magyarországra? Check outnál engedi választani, de nem látom, hogy feláras?
2. Bármi egyéb költség jön még rá? Pl. vámkezelés fizetése a szállító cégnek vagy ilyesmi...?
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
) -
válasz
Seraph 16
üzenetére
Ha jól értelmeztem az eddigieket a plusz ktg-ek $-ban
+8 a szállításra
+2 termékenként
*1,08 (ez lehet, h kevesebb, de ez a max (ez a vám))
*1,20 (magyar áfásíitás)+7 (asszem ennyit lenyúlnak a paypalosok, ha csinálsz nálluk kártyát, v vmi ilyesmi)
jelenlegi USD/HUF: ~160
A termék ára: ~104Tehát ha jól számolom akk az egész: ~19 567 Ft
Van ahol csak annyit olvastam, h kb. 30%-ot kell az árra rászámolni, ezesetbe majdnem 22e Ft.
Ezek a számok eléggé pitik a magyar 39-42e Ft-hoz képest. -
Szia! Én is pont ugyanezen lejátzsó miatt olvastam végig a topicot
Egyenlőre még azt sem tudom, hogy egyáltalán kihozzák-e, meg garit itthon lehet-e érvényesíteni, meg a vám mit csinál, meg mennyi a posta ktg, meg főleg biztosítva van-e az áru (nehogy nekem a posta elhagyja). Ha vmire rájövök, akk majd írok, de ha megekőzől a rájövésben, akk kérlek oszd meg velem is.
Üdv. I
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- PlayStation 5
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Makett, makettezés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Extreme-Summit-X440- - 48 port router - Több db - 136 Gbps - 2,7Milió Ft volt az új ára
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)