Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden szépen és időre megjött, köszönöm mindnyájatok segítségét, és Kellemes Ünnepeket!

-
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem, nincs lefoglalt rész. Tudtommal az csak akkor van, ha terhelik és éppen nincs teljesítési időszak pl. hétvége, ekkor a tényleges mozgás hétfő reggel történik meg. Viszont még nem terhelték.
Szerk.: Ebben a pillanatban kaptam az értesítést, hogy a terhelés megtörtént

-
Rendelte amazonról tegnap, és eddig 1 euróval terhelték csak a kártyámat, ez normális? Mármint az 1 euró oké, hogy ellenőrzi a kártyát, de a teljes összeget mikor vonják le?
-
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet, de még soha nem használtam az amazon.de-t, és nem tudom, hogy mire számíthatok.
Tehát az áfa már világos 279-ből lesz 298 euró ez ok.1. Azt írja, hogy válasszam az Expedited Deliveryt, hogy karácsony előtt ideérjen, erről már nem találok semmit, működik Magyarországra? Check outnál engedi választani, de nem látom, hogy feláras?
2. Bármi egyéb költség jön még rá? Pl. vámkezelés fizetése a szállító cégnek vagy ilyesmi...?
-
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
) -
válasz
Seraph 16
üzenetére
Ha jól értelmeztem az eddigieket a plusz ktg-ek $-ban
+8 a szállításra
+2 termékenként
*1,08 (ez lehet, h kevesebb, de ez a max (ez a vám))
*1,20 (magyar áfásíitás)+7 (asszem ennyit lenyúlnak a paypalosok, ha csinálsz nálluk kártyát, v vmi ilyesmi)
jelenlegi USD/HUF: ~160
A termék ára: ~104Tehát ha jól számolom akk az egész: ~19 567 Ft
Van ahol csak annyit olvastam, h kb. 30%-ot kell az árra rászámolni, ezesetbe majdnem 22e Ft.
Ezek a számok eléggé pitik a magyar 39-42e Ft-hoz képest. -
Szia! Én is pont ugyanezen lejátzsó miatt olvastam végig a topicot
Egyenlőre még azt sem tudom, hogy egyáltalán kihozzák-e, meg garit itthon lehet-e érvényesíteni, meg a vám mit csinál, meg mennyi a posta ktg, meg főleg biztosítva van-e az áru (nehogy nekem a posta elhagyja). Ha vmire rájövök, akk majd írok, de ha megekőzől a rájövésben, akk kérlek oszd meg velem is.
Üdv. I
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoLTE/VoWiFi
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)