Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- RAID
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Le kell irnom ket friss elmenyemet, - mert ez mar elmenyszamba megy - az amazonnal kapcsolatban. Egyik az 2 cipo return intezes meretproblema miatt. A megoldas az lett hogy visszakuldom nekik ami kicsi es az ujra rendelt cipok utan szolok nekik es az ujrakudes arat is visszateritik nem csak avisszakuldes arat, igy csak egy postakoltseget fizettem...de ez meg semmi ahhoz kepest ami most tortent.
Egy komolyabb tefal kontaktgrillt vettem kb masfel eve. Van ra ket ev gari, es eu garis. meghibasodott es a helyi tefal szerviz nem tudta megjavitani konretan meg nem is lattak ilyet es
most csereutalvanyra var, mondtak hogy kerdezzem meg az amazont hogy hogy kell naluk ezt intezni mert csak a vasarlas helyen lehet bevaltani. Leirtam az amazonnak hoyg mi tortent, es varok a csereutalvancsra mi legyen, erre ok szo nelkul mar kuldik is az uj grillt expedited shippinggel. Na ezt csinalja utanuk egy magyar webshop es persze kb 10 ezerrel olcsobb mint itthon a legolcsobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most csereutalvanyra var, mondtak hogy kerdezzem meg az amazont hogy hogy kell naluk ezt intezni mert csak a vasarlas helyen lehet bevaltani. Leirtam az amazonnak hoyg mi tortent, es varok a csereutalvancsra mi legyen, erre ok szo nelkul mar kuldik is az uj grillt expedited shippinggel. Na ezt csinalja utanuk egy magyar webshop es persze kb 10 ezerrel olcsobb mint itthon a legolcsobb.