Hirdetés
- OLED monitor topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos angol amazonon vásárolt videokártyám elhalálozott. Írtam is a supportnak, hamar meg is oldották a problémámat, vissza kell küldenem nekik. Korábban már küldtem vissza német amazonnak is kisebb, hibás dolgokat, ezeket még simán el tudtam küldeni mint ajánlott levél, ilyen 2-3 ezer forintból ki is jött.
Angliába még nem postáztam vissza semmit, azt sem tudom hogy egy videokártyát, ami 1,6 kg el lehet-e postázni levélként (bár az a sejtésem hogy nem).
A cím elvileg ez lenne: KY11 8ST Dunfermline, ami elvileg Skóciában van. Na most én csak gyorsan kiszámoltam a GLS oldalán és valami 14 ezer jött ki postaköltségnek, amit azért sokallok, tekintve, hogy a kártya ára 45 ezer és azt sem tudom, hogy ilyenkor az amazon visszatéríti a teljes postaköltséget vagy csak egy részét.
Esetleg valaki már postázott vissza hasonló méretű, súlyú csomagot az angol amazonnak, mert az most nagy segítség lenne nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkoholista nevelde
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest