-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos angol amazonon vásárolt videokártyám elhalálozott. Írtam is a supportnak, hamar meg is oldották a problémámat, vissza kell küldenem nekik. Korábban már küldtem vissza német amazonnak is kisebb, hibás dolgokat, ezeket még simán el tudtam küldeni mint ajánlott levél, ilyen 2-3 ezer forintból ki is jött.
Angliába még nem postáztam vissza semmit, azt sem tudom hogy egy videokártyát, ami 1,6 kg el lehet-e postázni levélként (bár az a sejtésem hogy nem).
A cím elvileg ez lenne: KY11 8ST Dunfermline, ami elvileg Skóciában van. Na most én csak gyorsan kiszámoltam a GLS oldalán és valami 14 ezer jött ki postaköltségnek, amit azért sokallok, tekintve, hogy a kártya ára 45 ezer és azt sem tudom, hogy ilyenkor az amazon visszatéríti a teljes postaköltséget vagy csak egy részét.
Esetleg valaki már postázott vissza hasonló méretű, súlyú csomagot az angol amazonnak, mert az most nagy segítség lenne nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Revolut
- iPad topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest