Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos angol amazonon vásárolt videokártyám elhalálozott. Írtam is a supportnak, hamar meg is oldották a problémámat, vissza kell küldenem nekik. Korábban már küldtem vissza német amazonnak is kisebb, hibás dolgokat, ezeket még simán el tudtam küldeni mint ajánlott levél, ilyen 2-3 ezer forintból ki is jött.
Angliába még nem postáztam vissza semmit, azt sem tudom hogy egy videokártyát, ami 1,6 kg el lehet-e postázni levélként (bár az a sejtésem hogy nem).
A cím elvileg ez lenne: KY11 8ST Dunfermline, ami elvileg Skóciában van. Na most én csak gyorsan kiszámoltam a GLS oldalán és valami 14 ezer jött ki postaköltségnek, amit azért sokallok, tekintve, hogy a kártya ára 45 ezer és azt sem tudom, hogy ilyenkor az amazon visszatéríti a teljes postaköltséget vagy csak egy részét.
Esetleg valaki már postázott vissza hasonló méretű, súlyú csomagot az angol amazonnak, mert az most nagy segítség lenne nekem
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is vissza kell küldenem egy hibás ram kitet az Amazonnak. Azt szeretném kérdezni, hogy mivel nem kell neki nagy csomag és kb 250-300gr az egész elküldhetem ajánlott levélként is?
Ha nagy csomag lenne akkor sima MPL Standard Europe-ként küldeném, de ahogy számoltam levélként 2500-3500 forintból kijönne a postaköltség.
Egyébként feladás után elég csak a feladó szelvény elküldeni az Amazonnak?
Köszönöm
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy gyors kérdésem

Angol amazonról szeretnék rendelni egy billentyűzetet, csak nem tudom eldönteni, hogy miben fizessek.
OTP-s Mastercardom van, vagy 59.34 GBP az egyik összeg vagy 71,53 EUR a másik. Nekem úgy tűnik mintha a GBP-s egy ezressel kevesebb lenne.
Ja és persze a kártyánál eurót adtam meg mint pénznemet, nem forintot. Úgy olvastam itt, hogy arra érdemes átállítani. Nem mellesleg ha HUF-ra állitom a kártyát, akkor az Amazon meg 380 forintot akarna lerabolni egy fontért
Illetve még ezt látom fizetésnél: Amazon Currency Converter is Enabled
Ez gond lehet?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest