Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
rendeltem egy adag barkácscuccot a német amazonról, ami - kis késéssel de ma megjött. Ugyanakkor pénteken is kaptam egy csomagot, amiben egy egéralátét volt. A címemet tartalmazó vinyettát egy másikra ragasztották rá, amin egy Baden-Würtenbergi német cím volt. Ezen a csomagon hibás érték, de helyes darabszám szerepel.
A ma megkapott csomag rendben van. Hogy tudom visszaküldeni nekik? Nem tudom hol bejelölni, hogy olyan tárgy, amit én nem is rendeltem. :s Innentől kezdve persze se pénz visszatérítést se egyebet nem kérek, de a visszaküldés költségeit nem szeretném állni. Mi a teendő?köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest