- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
A HELP megvan, de ott nincs semmi. Visszavisz a Your Orders oldalra, ha a delivery/refundra megyek akkor is.
Van egy olyan opció, hogy return/replace, de itt be kéne jelölni valamit a rendelésből, hogy tovább tudják lépni, nekem meg ugye olyan extrám van, ami nincs benne a rendelésben.
A visszajelzésnél leírtam, de nem tudom, azt nézi-e valaki.találtam egy emailküldést végre, köszi a segítséget!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
rendeltem egy adag barkácscuccot a német amazonról, ami - kis késéssel de ma megjött. Ugyanakkor pénteken is kaptam egy csomagot, amiben egy egéralátét volt. A címemet tartalmazó vinyettát egy másikra ragasztották rá, amin egy Baden-Würtenbergi német cím volt. Ezen a csomagon hibás érték, de helyes darabszám szerepel.
A ma megkapott csomag rendben van. Hogy tudom visszaküldeni nekik? Nem tudom hol bejelölni, hogy olyan tárgy, amit én nem is rendeltem. :s Innentől kezdve persze se pénz visszatérítést se egyebet nem kérek, de a visszaküldés költségeit nem szeretném állni. Mi a teendő?köszi a segítséget
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
szeretnék rendelni amazonról, ez lenne az első (ebay-en viszont régi motoros vagyok, csak ott ez a cucc sokkal drágább).
Regisztrálnom kötelező? PayPal-al tudok majd fizetni? Ha nem, akkor mivel lehet?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest