Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..