Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor
    MODERÁTOR

Sziasztok :)
    Szánom-bánom tudatlanságom, biztos vagyok benne, hogy valahol volt már ez a kérdés...
    Az angol nyelvtudásom hanyatló, így nem teljesen értettem a dolgot.

Az történt, hogy megrendeltem valamit, amit nem szerettem volna. Erre akkor lettem figyelmes, mikor megkaptam az SMS-t, hogy az Amazon levonta az egyenlegemről a termék árát, meg a szállítási díjat.
    Ezek után sikerült lemondani a megrendelést, legalábbis én úgy vettem ki az e-mailből :P

A kérdésem az lenne, hogy mi lesz a pénzemmel? Vessek rá keresztet, és írjam le az adóból, mint tanulópénz, vagy számíthatok arra, hogy visszatérítenek belőle valamennyit?

Az e-mail tartalma:
    We're contacting you about your cancellation request for order #204-5950170-4692335.

We were able to cancel the following item(s) from your order:

As a reminder, you'll only be charged for items that have been dispatched. You won't be charged for any items that are cancelled from an order.

A válaszokat előre is köszönöm :)

Azt írták az emailben, hogy amit már postára adtak annak az árát levonták.
    Amit még nem adtak fel, azért nem kell fizetned.

Ha nem kapod vissza pár napon belül a pénzedet, akkor valószínűleg úton van hozzád a csomag.
    Még ekkor is visszaküldheted, de a visszaszállítási költséget neked kell állni. Ha vissza akarod küldeni, akkor ne bontsd ki (nem tudom mit rendeltél), hanem a rendeléseknél kérvényezd a visszaküldést (return or replace) és add meg indoknak hogy téves rendelés.
    Fogsz kapni egy PDF-et, amit mellékelni kell a csomaghoz (leírás lesz rajta hogyan).

Új hozzászólás Aktív témák