- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
Sziasztok.
Ma hozott az express one egy amazonos csomagot, ami láthatóan sérült volt (futár fel is hívta rá a figyelmem). A csomagból kicsomagolásnál kiderült, hogy hiányos (a rendelt sd- kártya nem volt benne) és két könyv enyhén sérült is. A futárt visszahívtam, az ügyfélszolgálathoz irányított, ott azt mondták az amazonnál reklamáljam meg a dolgot és majd ők keresik őket.
Kicsomagolós videó van de nem tudom mit ér mert egyértelműen látszik, hogy utólagosan lett visszaragasztva a csomag (futár szólt is, de jegyzőkönyv felvétele nem volt, nekem helyben nem jutott eszembe, hogy esetleg kéne...).
A hiányzó sd kártyát hogy tudom megreklamálni? a könyveknél látok a visszaküldés opciót, de amit nem kaptam meg azt visszaküldeni sem tudom.
(Minden "Sold by Amazon.de" volt)
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest