Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rothfb
üzenetére
Elmondom a teljes sztorit.
Egyszerre lett rendelve 2 termék, az egyiket a saját követési rendszerük alapján már másnap küldték is, arra azt írják, hogy február 8 az érkezés. A másikra az írják, hogy február 1-14 között, viszont az még mindig nem lett elküldve. Mindkettő BCW képregényes termék, és mind a kettő "in stock", illetve "Ships from Amazon", azaz elérhető, raktáron van.Január 17-én lett leadva a rendelés, a nem feladott terméknél most telik le úgy a 4. munkanap, hogy még mindig nem lett elküldve.
Na most, azt nem tudom mennyire megbízható a saját küldési rendszerük, mert a "Not Yet Shipped"-nél mind a kettőt jelzi, holott az elküldöttnél a rendelés másnapja óta ott világít az "On the Way" felirat, még emailt is kaptam róla, hogy elindították. Viszont a másiknál továbbra is néma csend honol. Pedig, ismétlem, mindkettő raktáron van náluk.
A követési számmal rákerestem a holland Pitney Bowes nevű futárszolgálatnál a csomagra, ott az utolsó dátum 21-e, miszerint lepakolták a hajóról... és ennyi.
A DPD is küldött már emailt hogy lesz egy nemzetközi csomagom, ezt mondjuk már január 19-én megírták, azóta sincs semmi a rendszerükben, hogy mikor vagy hogyan.
Az a legzavaróbb, hogy nem tudom merre járhat a csomag. Parkoltatják Hollandiában? Átment már a németekhez és ott vacakolnak vele? Ez a legidegesítőbb, hogy semmit nem tudok a csomagról, és semmilyen infót nem kapok hogy mit, hol, merre.
Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, mert nagyon az vagyok, Világszinten is maximum 1 hetes szállítási időt tartanék reálisnak.
Ez a folyamatos türelmetlenség és idegesség azóta jött elő nálam, amióta 2 éve rendeltem valamit Kínából, a követési szám alapján megérkezett Miskolcra, ami eleve nonszensz, Nagykanizsán lakom, és ott azon a ponton eltűnt a csomag.
Írtam a helyi postának, írtam a helyi DPD-nek és a GLS-nek, senki nem tud semmit. Írtam a feladónak is, ők azt írták hogy fel lett adva, és ennyi... valaki valahol lenyúlta és azóta sem lett meg, cirka 24.000 forintom bánta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest