Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Akkor tényleg nem értem mi történik. Pár napig problémát jelzett a csomaggal, de csak az Amazon oldalán, mert közben már az UPS-nél volt, csak ültek rajta 2-3 napig. De tegnap átvettem, szóval itt van nálam, már használom is.
Lehet hogy az UPS kavart be náluk valamit? Az ő adminisztrációjukról elég sok furcsaságot olvastam. -
válasz
radi8tor
üzenetére

Tényleg nem értem amúgy. Volt egy refund próbálkozásom még olyan 1 hete a másik csomagra, aminek a tartalma ugyanez volt, csak azt normál szállítással kértem és még nem kaptam meg, de arra azt írta, hogy nem lehet refundolni mert nem vettem át és utána kell visszaküldeni. Ha jól értettem.
Lehet hogy most ment át a rendszerükben az infó, és a lassabban érkező csomagot visszafordították? Végül is tartalomra tökugyanaz van benne, csak amit átvettem azt gyorsított szállítással kértem, azt kaptam meg tegnap. Bár erre ami szállítás alatt van még, csomagszám alapján továbbra is azt írja, hogy szállítás alatt. Szóval tényleg nem vágom most ezt. -
Na most.
Mi van akkor, ha a tegnap átvett csomagomra a mai napon az Amazon ezt írja?
-
Megjött a csomagom, holott szó nem volt róla hogy ma hozzák, csütörtökre írta az UPS. Ez persze nem baj, és utólag akkor elnézést kérek tőlük így látatlanban is. A kiszállítás is korrekt volt, kapott is borravalót.
Az Amazon doboz kicsit meggyűrődött út közben, de a táskák hibátlanok.
-
válasz
üzenetére
Csak hát azért fizettem +15 ezret a szállításra, hogy cirka 1 hét alatt megkapjam, ami ma járt le.
26 óra alatt ért át Kaliforniából Vecsésre és közben átment 2 másik EU tag országon, érdekes hogy ez idő alatt senki nem problémázott ilyeneken, onnantól hogy belépett az országba, csak a bajok történnek folyamatosan és 2 munkanapja egyhelyben áll a csomag. Kezd k**ra elegem lenni ebből az országból.A február közepére mondott csomagot vettem át múlt héten, az volt a fentebb említett DPD-s sztori.
Az is vicces lesz, amikor megkapom a csomag utolsó részletét elvileg most a hét vége felé normál szállítással, szintén DPD, hamarabb mint azt amiért még pluszban fizettem is... -
Rendeltem 6 darab képregény tárolásra alkalmas táskát, sajnos az UPS a hazai kiszállító, akikről csak rosszat olvastam eddig. Ez most úgy látszik nálam is bejött.
A csomagom állítólag vámkezelés alatt van, a tájékoztatójuk szerint már másodszor, az Amazon leírása szerint viszont a hatóság lefoglalta a csomagot.
Ismétlem, 6 darab képregény tárolásra alkalmas táskáról beszélünk, nem fegyver, nem drog. Gondolom az sem érdekel senkit, hogy 80 ezret fizettem érte...
Azért rettentő kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége, vajon még börtönbe is zárnak?Annyit még hozzátenném, hogy ugyanennek a csomagnak egy másik, kisebb része, mert külön pakkokban küldték és azt a DPD hozta, azt csak simán a kezembe nyomták és szevasz.
-
-
válasz
rothfb
üzenetére
Elmondom a teljes sztorit.
Egyszerre lett rendelve 2 termék, az egyiket a saját követési rendszerük alapján már másnap küldték is, arra azt írják, hogy február 8 az érkezés. A másikra az írják, hogy február 1-14 között, viszont az még mindig nem lett elküldve. Mindkettő BCW képregényes termék, és mind a kettő "in stock", illetve "Ships from Amazon", azaz elérhető, raktáron van.Január 17-én lett leadva a rendelés, a nem feladott terméknél most telik le úgy a 4. munkanap, hogy még mindig nem lett elküldve.
Na most, azt nem tudom mennyire megbízható a saját küldési rendszerük, mert a "Not Yet Shipped"-nél mind a kettőt jelzi, holott az elküldöttnél a rendelés másnapja óta ott világít az "On the Way" felirat, még emailt is kaptam róla, hogy elindították. Viszont a másiknál továbbra is néma csend honol. Pedig, ismétlem, mindkettő raktáron van náluk.
A követési számmal rákerestem a holland Pitney Bowes nevű futárszolgálatnál a csomagra, ott az utolsó dátum 21-e, miszerint lepakolták a hajóról... és ennyi.
A DPD is küldött már emailt hogy lesz egy nemzetközi csomagom, ezt mondjuk már január 19-én megírták, azóta sincs semmi a rendszerükben, hogy mikor vagy hogyan.
Az a legzavaróbb, hogy nem tudom merre járhat a csomag. Parkoltatják Hollandiában? Átment már a németekhez és ott vacakolnak vele? Ez a legidegesítőbb, hogy semmit nem tudok a csomagról, és semmilyen infót nem kapok hogy mit, hol, merre.
Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, mert nagyon az vagyok, Világszinten is maximum 1 hetes szállítási időt tartanék reálisnak.
Ez a folyamatos türelmetlenség és idegesség azóta jött elő nálam, amióta 2 éve rendeltem valamit Kínából, a követési szám alapján megérkezett Miskolcra, ami eleve nonszensz, Nagykanizsán lakom, és ott azon a ponton eltűnt a csomag.
Írtam a helyi postának, írtam a helyi DPD-nek és a GLS-nek, senki nem tud semmit. Írtam a feladónak is, ők azt írták hogy fel lett adva, és ennyi... valaki valahol lenyúlta és azóta sem lett meg, cirka 24.000 forintom bánta... -
Raktáron lévő, január 17-én rendelt terméket a saját követő rendszerük alapján, eddig a pillanatig még mindig nem küldték el. Hosszú évek óta most rendeltem tőlük újra, és egyből nagyot csalódtam az Amazonban. Másnak is volt hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest