Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aminél azt írja február 1-14, abból inkább 14 lesz. A február 8 az stimmelni fog, ne türelmetlenkedj. Én Kínából egyszer rendeltem, az majd egy hónap volt. Ezek nem tudom honnan jönnek, de nem Európából. Ami euból jön, az egy-másfél hét szokott lenni. Ha feladják, kapsz egy számot, az alapján tracker alkalmazásokkal kiderítheted, melyik futárszolgálat foglalkozik épp vele. Ha nem euból jön a csomag, akár kaphat egy második követési számot, ami után azzal tudod követni, másik futárral, postával. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de működik, de ha türelmetlen vagy, inkább ne rendelj Amazonról.
Amit még nem adtak fel, is fel fogják, ha február 14-ig ígérik, lehet még napokig nem indul el.
Nyugi. Én mondjuk már csak olyan terméket rendelek, ami az érkezési idő alapján európai és amazon raktár. Ki lehet szűrni. Azok hamar megjönnek és nekem eddig mindig a z Express One szállította. Ők nagyon pontosak manapság és jól követhetőek. A kínai csomagomat a Posta hozta, illetve mivel levélként adták fel, azért udvarolnom kellett a kézbesítőnek, hogy ne kelljen bemennem a postára és kihozza. Kapott borravalót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest