Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Sziasztok! Rendeltem az USÁ-bol egy BDU rövidnadrágot, de nagyon nagy lett. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor a visszaküldést én fizetem? Csere egyáltalán lehetséges, vagy csak refund? A szállitó az amazon, az eladó harmadik fél. A chaten már beszéltem velük, de nem lettem okosabb, és állandóan a return centerbe irányitanak, de ott nem tudom hogy mit válasszak ki, mert nincs olyan opció hogy rossz méret, csak olyan hogy sérült, nem kell, nem én rendeltem, stb. Továbbá nincs nyomtatóm, hogy kinyomtathassam a visszaküldési cimkéket. Szóval valami segitség jól jönne. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Asztrofotózás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest