Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Objektívek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Sziasztok! Rendeltem az USÁ-bol egy BDU rövidnadrágot, de nagyon nagy lett. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor a visszaküldést én fizetem? Csere egyáltalán lehetséges, vagy csak refund? A szállitó az amazon, az eladó harmadik fél. A chaten már beszéltem velük, de nem lettem okosabb, és állandóan a return centerbe irányitanak, de ott nem tudom hogy mit válasszak ki, mert nincs olyan opció hogy rossz méret, csak olyan hogy sérült, nem kell, nem én rendeltem, stb. Továbbá nincs nyomtatóm, hogy kinyomtathassam a visszaküldési cimkéket. Szóval valami segitség jól jönne. Köszönöm!
-
Mozso26
senior tag
hello egy telefont szeretnékrendelni az amazonrol, de nincs pay pall.Nem is értem miért nincs?Szoval közel 400dollárrol lenne szo és nincs semmi garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Pixel 7 pro 128/8
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest