- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Annál a mentési pontnál kellett a szekrénybe bújnom, ami mellett felrobban a gázcső, és Amanda elkiáltja magát, hogy F..k! , meg ahol a kulcskártyát kell kilootolni a továbbjutáshoz (Lingard irodája melletti szoba, csak hogy teljesen tiszta legyen
). Abban a kis szobában csak a szekrényben lehet elbújni, nincs idő máshova menni, végig ott kóborol az idegen.Egyébként Kuhlman halála után már fullon volt nekem a fejlámpa elem, még újra is töltöttem egyszer teljes lemerülés nélkül, hogy fel tudjam venni az új elemet.
A ládák/szekrények meg botrányosak, azon kívül, hogy a legelsőben még a Sevastopol rakodóterében 50 flamethrower üzemanyag volt, kb semmit nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Abban a kis szobában csak a szekrényben lehet elbújni, nincs idő máshova menni, végig ott kóborol az idegen.