Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon állat volt a játék, a hangulata eladja az egészet - és igazából sokat gondolkoztam, hogy miért tetszik ennyire durván a játék, majd beütött. A Bioshock 1 óta nem láttam ennyire nyomasztóan sötét, és kilátástalan disztópiát, mint amit a Sevastopol bemutatott nekünk, igazából a játék minden hibáját felülírja számomra "A" hangulat.Viszont (SPOILER)
a végétől teljesen kivoltam; a xenok mióta ugrándoznak az űrben is vígan? ez annyira nullázott, hogy kész. a vége meg se lepett, manapság szinte elvárt, hogy egy AAA címnek is olyan cliffhangerrel legyen vége, mint valami álomgyári filmprodukciónak.
Meg neten rengeteg olyat olvasni, hogy azért nem "bántottak" a végén mert Amanda is bekapott egy embriót magába, ami szerintem viszont nettó baromság. (OFF)
Szóval ezt a kis bakit (ha az) a végén leszámítva részemről 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák

- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest