Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Koszi!
Kozben meghaltam aztan es a mentes visszabb volt ugyhogy potolni tudtam azt a szobat is.
Fuuuhh de ez a jatek krva nehez meg mediumon is neha igy elsore, legalabbis sok turelem kell hozza... Nem lehet ajtostul rontani a hazba, az biztos
Elakadtam este, a kameran keresztul segito orvost mar elkapta az alien, lementem az also orvosi szintre, megvan a kulcskartya a mentés melletti kis szekrenybol de azon a reszen ahol az orvos szobalya elott felrobban a folyoso, egyszeruen mindig elkap az alien, elbujva is megtalal szint e rogton...fszom es amugy utalom ha egy jatek "csal" . Kiprobaltam azt, h a masik oldalrol elobb bemegyek az orvosnő szobajaba anelkul, h a scriptelt robbanast eloidiznem, jovok ki a szobabol; hat nem pont ott jon jobbrol a szornyeteg, aki siman elsetal a fust es a bolyak mellett?! Tole miert nem robban fel a fal?! Persze igy kell jatszani ahogy a jatel akarja...csak akkor lesz robbanas ha en kozelitek ahhoz a reszhez...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest