Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Egész jól ment ma, azaz tegnap... Atyagatya! Ennyi az idő???
Elkezdtem második végigjátszásomat n.mare módban, most megyek Samuels-hez, mert be akar hatolni az Apolló magba.
4 pisztolylőszert és 3 db shotit lőttem ki eddig, meg eldobtam egy fáklyát, amikor a laborban zuhanva vártam a zsilipkamra légkiegyenlítődését, de azt hiszem, ennyi.
(Szerk.: hazudok, mert amikor megjavítjuk, vagyis hívjuk a tranzitot a többieknek és közben a szobában jön egy fickó, meg egy szintetikus, ott hagytam, hogy a droid kinyírja az ipsét, majd hátulról rá kellett tolnom egy sokkolótöltetet, hogy belekalapáljam a fejébe a szervizkulccsal Asimov törvényeit.
)
Spórolok a reaktorhoz.
Az a galériás-androidos rész, miután kidobtuk Alien pajtást az űrbe, megint sikerült vagy tizedikre.
Legközelebb jobb lesz.
Csőbomba meglett elsőre, Molotovhoz megint úgy kolbászoltam vissza.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)