Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb