Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

Na kitolva 6odjára is. Igen valószínű most már hogy valahol 2db mindennél jobban elrejtett szoba legyen mert 2db ID továbbra sincs meg, hacsak az öcsivment rendszer nem adta meg magát... Egyébként az Anesidora pusztulása után az Űrrepülési terminálra 2× is visszamentem. Először ki akartam kerülni a "Lorenz Systech Spire - Upper Tranzit" "S" kanyarjait, ami valójában a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" csak valamiért felcserélték a térképneveket. Egészen a liftig eljutottam, csak természetesen nem volt áram alatt... Másodjára a 2931 kód miatt, a fő légzsilip közelében. A kódot a térképemről olvastam le másnap, pedig a csaj valahol megtalálta mert lehetett írni de én nem bírtam kikeresni a csomó feljegyzésből. Na mind1 jó kis túra volt át az egész galérián oda-vissza 2× Közben rájöttem hogy a légzsilipeket úgy ahogy van elqrták: térben túl közel vannak egymáshoz és a kijáratuk majdnem egymásra néz, pedig amikor átvezetőkön beleesünk egyikbe másikra igencsak nagy a tér, szal valaki valamit nagyon elszámolt. De a Torrens-é is fail, mert ahol kilövetjük magunkat a döggel ott gazdagon a hajótörzs lenne :D

Egyébként aki nem ismerné a Sevastopol tranzit rendszert a tranzit állomások környékén fel van tüntetve az állomás térképe, az alsó és felső tranzit is rajta van.
    A felső tranzit gyakorlatilag egy háromszög, de mindhárom oldala egymástól független a játékban:
    -Seegson Syntetics <> Apollo Core
    -Lorenz Systech Spire <> Solomons Habitation Tower
    -Spaceflight Terminal > Lorenz Systech Spire
    A felsorolásban az utolsó amibe Axel távozása után szállunk be sajnos egyirányú.

Az alsó tranzit ami kicsit szövevényesnek tűnik de jó az, mert mindhárom torony eléri egymást és az Engineering platformot, ami a reaktor és ez a létesítmény közepe. Ide is visszatértem nézelődni még és már előző tolásnál is gond volt itt a döggel, akkor az egyik szellőzőn követett végig és úgy kellett a tűzzel visszatolni. Most meg ugyanabba a szellőzőbe menet előtt, ha nem lépek félre beszálláskor a nyakamba zuhan a rohadék, kapott is egy kis tüzet ;] Egyébként az Apolló magba akartam vissza felmenni de innen sem lehet, eredeti irányból meg a hűtőcsatorna már nem nyitható, pedig a scanner már megadta magát.

Ezután jött a gyógyászati létesítmény 1702 kód része az "O" folyosónál továbbra is zárva a hátulja, pedig ott van két szoba ugyanakkor a térképeim szerint hót üres az egész... érdekes. Na mind1 egyszer csak meglesz az ID.

Új hozzászólás Aktív témák