Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz cyberkind #1022 üzenetére

Nem is az hogy megveszik, kíváncsi volnék időben mennyit tolják és így mennyire érte meg.

A fos Colonial-ba közel 40órát raktam bele, de kizárt hogy egy kevésbé rajongó egyáltalán 1szer is végigviszi. Tervezek egy újabb tolást de ha nem lesz egy értelmes grafikai mod főleg erre a feltétlen szükséges kromatikus aberrációra akkor sztem úgy maradt az a game. Ha pedig így marad akkor a játék órabére 425HUF.

Isolation ezzel szemben most 137óra és 6végigtolás. Ez 70HUF órabér ami nagyságrendekkel fog csökkenni, mert nem egy tolás lesz még. De ha ide is eljutott volna a rendesen gyűjtői változat, amihez 3D-s Sevastopol modell járt volna, akkor is 140HUF/óra ha az a változat a Nostromo edit-hez képest dupla áron lett volna mérve...

Azért bízzunk a folytatásban, mert ha nem is csinálnak semmi változást csak a folytatást ugyanezzel a megjelenéssel már az is facca lenne, abban meg biztos vagyok hogy az egész játékban a költség nagyobb részét a motor írása jelenti. Így ha nem módosítanak különösen, vagy ha még tartalék is van a motorban akkor meg főleg, egy jóval olcsóbb folytatás jöhet amivel már megtérülhetne ez a rész is. Aztán aminek a végén újra kirepülnénk valahová, hogy izguljunk a harmadik részig aminek a végén valamilyen módon meg kell ölnünk magunkat mert csak beütött a rohadék ;] :D

Új hozzászólás Aktív témák