- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be