Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na senkit nem érdekel? Pedig elvileg az őszi szezon egyik top megjelenése ez a játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amúgy nagyon erős atmoszférát várok a játéktól, óhatatlan lesz az összehasonlítás az AvP-kkel, Colonial Marines-szel, Dead Space-szel, de az eddigi anyagok alapján mindegyikből győztesen kerülhet ki a CA játéka. Hatalmas állomás lesz, ahogy én értelmeztem valami Dead Space szerű utazási metódussal (szektorok, amik között gyorsutazással lehet vándorolni, tehát nem teljesen lineáris a játékmenet). Valszeg lesz sok gyűjtögetnivaló, plusz az Alien megjelenése sem scriptelt, az egész állomást behálózzák a szellőzőrendszerek, ahol közlekedik és ha zajt csapunk, feltűnőek vagyunk, akkor megjelenhet bárhol, épp ezért a pályák felépítése kritikus pont lehet (mindig legyen esély a menekülésre, cselekre).
Azon túltettem már magam, hogy nem telejsen autentikus maga a szörny, ugyanakkor tagadhatatlanul megvan az a fenevad hangulata, mint a régi filmekben, plusz a megvalósítása is elsőrangű, nagyon undorítóan néz ki.
A játékidő lesz még érdekes, elvileg 15 óra, de a videókban látható, hogy a játékmenet maga lassú a legtöbb esetben, hisz a lopakodáson van a fő hangsúly, így lehet, hogy maga a sztori rövid lesz, de az elnyújtott pályarészek miatt mégis hosszú lesz a játék.
Arra is kíváncsi leszek, vajon mennyire befolyásolja majd az eladásokat az első film rendezői változatának szeptemberi mozis bemutatója. Mindenképpen szerencsés volt így kiadni.
Hol érdemes előrendelni amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)