Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem inkább idegesít mint ijeszt.
Szándékoltan vártam 10 percet egy ágy alatt, hogy meglessem mit és hogy művel a dög.
Szóval, az hogy mindig összevissza megy, rendszertelenül oké, de az hogy állandóan csak körülöttünk kolbászol, és ha átmegyek a kódos ajtón, akkor vagy jön utánam, vagy a szellőzőn jön át, és mindkét esetben cumi van nekem, mert nem tudok menni amerre kéne, ugyanis körbe-körbe megy, ez így mi?
Mert ez minden de nem horror, hanem agymenés, + így az az előzetes 15-20 óra nekem kb 50 lesz, az meg vicc, kár hogy amatőr a csapat, tegnap este már ott voltam hogy törlöm, de aztán mégse, majd ma még próbálkozok.
Ja, az is oké hogy a préda körül van a dög, de a hajó tele van másokkal is, de csak minket molesztál.
(#86) Lunky88
Már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest