Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz cyberkind #71 üzenetére

A fényes szobára gondolsz ahol van a "telefon"? :D Ki lehetne ezt frankón számolni sztem, de alapos a gyanúm hogy a lényecske direktben van egy meghatározott körön belül, mind1 mit teszünk, ráadásul okos is. A zenéből 1ébként lehet rá következni merre lehet: amikor pattogósabb traktusok jönnek ideje bujkálni ha nagyon pattog/meglátott, akkor viszont nyúlhatunk a load gombhoz, ha nem akarunk jó éjt puszit kapni tőle :D Nem tudom meddig kellene bujkálni, meg ha el is megy, mikor jön vissza... a hekkelés amiről szó van, kb. félperc volna megközelíteni a "munkaterületet" és még fél perc a hekk... Csakhogy eddigi tapasztalataim alapján a monszta ez idő alatt mivel nem megy el messzire, 10× is megehet, mert futni azt tud egész gyorsan ám :D

Az ALIEN-ben egyáltalán nem volt ilyen tettre kész, mert ha visszaemlékszünk, akkor gyakorlatilag mindenki ostoba halált halt: Brett egyedül keresi a macskát minden nélkül addig Ripley meg Parker nem tudom mit csinált... biztos kávéztak :D Utána Dallas bemegy a szellőzőbe egy tákolt lángszóróval, egy olyan helyre ami teljes fegyverarzenállal is rizikós. Aztán amikor szétverik Ash-t majd újra beüzemelik végül felégetik, ez akkora zajtenger lenne a játékban hogy az állomás másik végéről is odamenne az alien de a filmben mégsem ment. Majd nagy sokára mikor már szinte betankolják a mentőhajót, akkor jelenik meg, 2instagyilokkal. Ripley meg menekülés közben majdnem kezet fog vele, erre mégsem követi inkább nézi a macskát :D Szóval a játékon sztem lehetne lágyítani, mert így easy módban is elég nehéz, vagy ha ez nem lehet bevezetni egy turista módot ami ettől is könnyebb :D

Hatékony figyelem elterelésre perpill nincs 5letem, van egy flashbang meg smoke granyó, sztem az aliennek ez smafu, pisztollyal lehetne talán belelőni/elriasztani, kérdés meddig... legalább lehetne eldobálható kacat terelgetni, ha már úgyis omladozik az egész állomás, néha egy csavart/anyát/szemetet felvennénk és eldobni a picsába. Sztem ez hasznos feature lenne.

Új hozzászólás Aktív témák