- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha eszük van akkor erre lehet kitalálnak valamit, mert már akkor is full para volt a játék amikor sztem gyakorlatilag fel sem tűnhetett még az alien. Gondolom akkor tűnik fel először úgy négyszemközt nemsokkal azután hogy a fekete dobozt megtaláljuk, előtte sztem egyáltalán nem támad sehogyse. (való-igaz egyszer korábban átfutott sztem előre tervezetten
, és ALEX felhúzásánál is feltűnik, de akkor még csak átvezetőn mozin) Mondjuk Ripleynek ekkorra már hihetetlen lábizmokkal és combokkal kellene rendelkezzen, ennyi guggolva járás után simán lerúghatná az idegent

Új hozzászólás Aktív témák

- Peugeot, Citroën topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és ALEX felhúzásánál is feltűnik, de akkor még csak átvezetőn mozin) Mondjuk Ripleynek ekkorra már hihetetlen lábizmokkal és combokkal kellene rendelkezzen, ennyi guggolva járás után simán lerúghatná az idegent