- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A fényes szobára gondolsz ahol van a "telefon"?
Ki lehetne ezt frankón számolni sztem, de alapos a gyanúm hogy a lényecske direktben van egy meghatározott körön belül, mind1 mit teszünk, ráadásul okos is. A zenéből 1ébként lehet rá következni merre lehet: amikor pattogósabb traktusok jönnek ideje bujkálni ha nagyon pattog/meglátott, akkor viszont nyúlhatunk a load gombhoz, ha nem akarunk jó éjt puszit kapni tőle
Nem tudom meddig kellene bujkálni, meg ha el is megy, mikor jön vissza... a hekkelés amiről szó van, kb. félperc volna megközelíteni a "munkaterületet" és még fél perc a hekk... Csakhogy eddigi tapasztalataim alapján a monszta ez idő alatt mivel nem megy el messzire, 10× is megehet, mert futni azt tud egész gyorsan ám 
Az ALIEN-ben egyáltalán nem volt ilyen tettre kész, mert ha visszaemlékszünk, akkor gyakorlatilag mindenki ostoba halált halt: Brett egyedül keresi a macskát minden nélkül addig Ripley meg Parker nem tudom mit csinált... biztos kávéztak
Utána Dallas bemegy a szellőzőbe egy tákolt lángszóróval, egy olyan helyre ami teljes fegyverarzenállal is rizikós. Aztán amikor szétverik Ash-t majd újra beüzemelik végül felégetik, ez akkora zajtenger lenne a játékban hogy az állomás másik végéről is odamenne az alien de a filmben mégsem ment. Majd nagy sokára mikor már szinte betankolják a mentőhajót, akkor jelenik meg, 2instagyilokkal. Ripley meg menekülés közben majdnem kezet fog vele, erre mégsem követi inkább nézi a macskát
Szóval a játékon sztem lehetne lágyítani, mert így easy módban is elég nehéz, vagy ha ez nem lehet bevezetni egy turista módot ami ettől is könnyebb 
Hatékony figyelem elterelésre perpill nincs 5letem, van egy flashbang meg smoke granyó, sztem az aliennek ez smafu, pisztollyal lehetne talán belelőni/elriasztani, kérdés meddig... legalább lehetne eldobálható kacat terelgetni, ha már úgyis omladozik az egész állomás, néha egy csavart/anyát/szemetet felvennénk és eldobni a picsába. Sztem ez hasznos feature lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki lehetne ezt frankón számolni sztem, de alapos a gyanúm hogy a lényecske direktben van egy meghatározott körön belül, mind1 mit teszünk, ráadásul okos is. A zenéből 1ébként lehet rá következni merre lehet: amikor pattogósabb traktusok jönnek ideje bujkálni ha nagyon pattog/meglátott, akkor viszont nyúlhatunk a load gombhoz, ha nem akarunk jó éjt puszit kapni tőle